Dijous, 28 de Març de 2024

El Reus Deportiu Miró es desfà del Palafrugell a domicili

L'equip roig-i-negre ha sentenciat ben aviat un partit que els empordanesos han maquillat al tram final de la segona part (4-6)

08 de Febrer de 2020, per Infocamp/ GDDCT
  • Imatge del partit disputat avui entre el CH Palafrugell i el Reus Deportiu Miró

FRAME / OK LIGA TV

El Reus Deportiu Miró necessitava guanyar aquesta tarda al Pavelló Municipal de Palafrugell per intentar retallar distàncies respecte al Noia o l'Igualada, que tenien compromisos difícils davant Barça i Girona respectivament. La victòria clara d'avui per 4 a 6 fa que els reusencs s'hagin aproximat més als seus rivals.

Àlex Rordríguez capgira el gol inicial del Palafrugell

Els jugadors de Jordi Garcia han reaccionat bé un a gol marcat per Sergi Canet pel Palafrugell al segon minut de joc (1-0) i ha capgirat el marcador advers amb dues dianes d'Àlex Rodríguez. El pimer, al minut 10, ha estat una bola ben aprofitada per Rodríguez, que s'ha quedat sol davant el porter Marcel Luzón i l'ha batut (1-1). Un minut més tard, l'àrbitre xiula un penal contra el Palafrugell, que ha materialitzat el mateix golejador roig-i-negre de forma impacable (1-2).

Però el Reus tenia ganes de gol i, al minut 12, ha estat Tiago Rafael qui ha vist porteria, anotant el tercer gol de l'equip reusenc (1-3). L'avantatge encara hagués pogut ser més gran, quan Marc Figa ha estat amonestat amb una targeta blava, però Marc Julià no ha pogut enganyar a Lino en el llançament de la falta directa. I amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, El Reus Deportiu ha comès la desena falta d'equip, però el Palafrugell no ha pogut retallar distàncies, gràcies a l'aturada de Càndid Ballart.

Al minut 37, un inspirat Àlex Rodríguez ha tornat a marcar pel seu equip (1-4), un gol que obria un forat molt gran amb els locals.

El Reus sentencia el partit

Després s'ha produït una jugada polèmica sobre un possible penal a l'àrea roig-i-negra, que ha estat molt protestat tants pels jugadors com pel públic de Palafrugell. I al minut 37, l'àrbitre sí ha vist penal en una acció produïda al minut 40 a l'àrea del Palafrugell, que ha permès a Marc Julià fer el cinquè dels reusencs (1-5). I, a la jugada següent, Àlex Rodríguez ha tornat a anotar pel Reus Deportiu un sisè gol que ja donava per finiquitat el partit (1-6).

A partir d'aquest moment, el joc ha quedat en un segon terme i el malestar de l'equip local s'ha fet notar a sobre de la parella arbitral. Tot i així, Xavier Aldrich ha fet el segon gol pels locals, al minut 43 (2-6). l al minut 45, el Reus fa la quinzena falta i Ferran Garcia l'ha aprofitat per transformar la directa i reduir més les distàncies (3-6).

El Palafrugell maquilla el resultat

Finalment, el jugador del Palafrugell Sergi Canet ha marcat al minut 49 el quart gol de l'equip empordanès (4-6), amb el que s'ha acabat el partit (4-6).

Després d'aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró es manté a la cinquena posició de l'OK Lliga, amb 35 punts, i aconsegueix retallar distàncies respecte als seus rivals predecessors, el Noia i l'Igualada, tercer i quart respectivament, amb 37 punts tots dos.

En la pròxima jornada, el Reus Deportiu jugarà el derbi provincial contra el CP Calafell, un partit que es disputarà el dia 19 de febrer, a les 21h.

El primer equip en marcar ha estat el Palafrugell, quan al minut 2 de joc, Sergi Canet, molt ben col·locat, ha recollit una passada de Borja per inaugurar el marcador a favor dels locals (1-0).

Corredor Mató CH Palafrugell (4): Marcel Luzón "Lino", Mikel Abeal, Ferran Garcia, Marcel Martínez, Marc Figa, Borja Ramon, Xavier Aldrich, Rubén Ruiz, Sergi Canet i Joel Palacín.

Reus Deportiu Miró (6): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Rafael, Marc Julià, Àlex Rodríguez, Pablo Nájera i Xavier Fernàndez.

Gols:

Primera part: 1-0, Sergi Canet (2'); 1-1, Àlex Rodríguez (10'); 1-2, Àlex Rodríguez (p) (11'); 1-3, Tiago Rafael (13').

Segona part: 1-4, Àlex Rodríguez (37'); 1-5, Marc Julià (p) (40'); 1-6, Àlex Rodríguez (40'); 2-6, Xavier Aldrich (43'); 3-6, Ferran Garcia (fd) (45'); 4-6, Sergi Canet (49').

Faltes d'equip: CH Palafrugell 11 / Reus Deportiu 15.

Targetes blaves: Marc Figa (13').

Àrbitres: Iván González González i David Cantos Bonales.

Observacions: Partit de la 20a Jornada de l'OK Lliga / Pavelló Municipal de Palafrugell.