Divendres, 19 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu Miró s’emporta un treballat triomf davant del Caldes

Els roig-i-negres sumen els tres primers punts fora de casa i s’emporten un ajustat i frenètic partit per 4 a 5, amb un Àlex Rodríguez en estat de gràcia

05 d'Octubre de 2019, per Xavi Turu
  • El Reus Deportiu Miró ha superat el Caldes

El Reus Deportiu Miró tenia un difícil desplaçament a la pista del Caldes. Els de Jordi Garcia han sortit conscients de les dificultats del partit lluny de casa, i al primer minut de joc els roig-i-negres s'han avançat al marcador. L'encarregat de la primera diana ha estat Àlex Rodríguez. Tot i encarar el matx només iniciar-se, els reusencs no han baixat el ritme i s'ha mantingut la intensitat inicial. Per la seva banda, el Caldes també ha buscat la porteria rival defensada per Càndid Ballart però la intensitat i la concentració defensiva dels de Garcia ha estat vital per poder mantenir la porteria a zero.

Gols psicològics per tenir a tocar la victòria

La velocitat dels jugadors del Reus Deportiu ha permès que els roig-i-negres poguessin sortir ràpidament al contracop quan han recuperat la bola. La importància dels tres punts s'ha vist des de l'inici del joc. Igualtat durant el primer temps, amb un Reus pacient quan ha estat necessari i elèctric quan ha vist la possibilitat de poder aconseguir el segon gol de la nit. Els ganxets no han baixat el ritme inicial i han arribat amb persistència a la porteria de Gerard Camps, que amb grans aturades ha impossibilitat que els visitants augmentessin l'avantatge a l'electrònic. El conjunt local també ha buscat amb insistència sortides rapides cap a camp rival però el Reus sempre ha pogut mantenir una bona posició i un ordre defensiu. A les acaballes de la primera part, Álvaro Borja ha tingut a les seves mans l'empat, després de combinar una bona acció individual que ha acabat rebutjant la defensa reusenca.

Els locals han posat una marxa més per intentar igualar el matx però els de Jordi Garcia, ben conscienciats de la importància de poder sumar tres punts més, han intensificat el seu joc que ha acabat per posar un 0 a 3 a la mitja part. De les bones actuacions de Ballart, s'ha passat a un gol psicològic a càrrec d'Àlex Rodríguez i posteriorment, després de la desena falta del Caldes, Marc Julià ha executat a la perfecció una falta directa i posava una mica més a prop als roig-i-negres del triomf.

La bona forma d'Àlex Rodríguez

A la represa, la sorpresa ha sigut el gol inicial del Caldes. Els locals han volgut posar-se dins del matx amb un gol matiner durant el segon temps, però la reacció reusenca ha estat immediata. Si al minut 26 ha marcat Cristian Rodríguez per posar l'1 a 3 al marcador i retallar distàncies, al 29 ha tornat a aparèixer Àlex Rodríguez per posar l'1 a 4, després d'un llançament de penal. Els roig-i-negres no han baixat la consistència en atac i Àlex Rodríguez ha aconseguit el cinquè gol pel Reus i el quart en el seu compte particular.

El ritme frenètic del matx ha persistit en les dues parts i el Caldes ha retallat distàncies amb un gran llançament de Ferran Rosa. Quan faltaven deu minuts per acabar el partit i amb inferioritat numèrica per part del Caldes amb una targeta blava a Álvaro Borja, Marcos Blanqué ha posat el 3 a 5 i reduïa les distàncies, al mateix temps que posava sota pressió als homes de Garcia. Els reusencs s'han vist amb l'aigua al coll després de veure com Blanqué posava el 4 a 5, a tan sols 3 minuts perquè s'acabés el matx. Final intens a Caldes de Montbui, que, tot i l'atac insistent fins al final del partit per part del conjunt local, el Reus Deportiu ha pogut emportar-se tres punts importants i sumar la seva primera victòria fora de casa de la temporada.

CH Caldes Recam Làser: Gerard Camps, Alexandre Acsensi, Cristian Rodríguez, Marcos Blanqué i Roger Acsensi. També han jugat: Lluís Ricart, Xavier Rovira, Ferran Rosa i Alvaro Borja.

Reus Deportiu Miró: Càndid Ballart, Ferran Gimenez, Pablo del Rio, Marc Julià i Alex Rodríguez. També han jugat: Joan Salvat, Romà Bancells i Pablo Miguel Najera.

Gols: 0-1 Àlex Rodríguez (1') / 0-2 Àlex Rodríguez (23') / 0-3 Marc Julià (25') / 1-3 Cristian Rodríguez (26') / 1-4 Àlex Rodríguez (28') / 1-5 Àlex Rodríguez (31') / 2-5 Ferran Rosa (38') / 3-5 Marcos Blanqué (41') / 4-5 Marcos Blanqué (47').

Àrbitres: Miguel Diaz Cosme i Jonathan Sánchez García.

Incidències: Partit corresponent a la jornada tres de l'OK Lliga, disputat al Pavelló Hoquei Caldes de Montbui.