Els roig-i-negres perden per 2 gols a 5

17 de Desembre de 2014, per Redacció
  • Jordi Bargalló ha estat l'autor d'un dels gols gallecs

Reusdigital

El Reus Deportiu ha perdut aquest dimarts al vespre amb el Coinasa Liceo per 2 gols a 5. Tot i que els reusencs no han fet un mal partit, la manca d'efectivitat de cara a porteria els ha sentenciat.

Al minut 8, Xavi Rubio ha errat un penal. Quatre minuts després, Marc Coy n'ha disposat d'un altre, que també ha fallat. El minut 13 ha estat fatídic per als roig-i-negres, ja que primer Lamas i posteriorment Pau Bargalló han establert el 0 a 2. Xavi Rubio ha retallat distànciat al 15, tot i que de nou Lamas establia l'1 a 3 de falta directa. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A 5 minuts d'iniciar-se la segona part, Jordi Bargalló ha fet el quart. Al 32, Marc Coy retallava distàncies i retornava la il·lusió al Reus. Però poc ha durat, ja que un altre cop Josep Lamas ha establert el cinquè i definitiu gol.

El Reus Deportiu no té temps per a perdre, i s'ha de recuperar d'aquesta derrota. Els roig-i-negres jugaran aquest dissbte 20 de desembre, a la pista del CP Vic a dos quarts de 8 del vespre.

Reus Deportiu: Roger Molina, Matías Platero, Marc Coy, Xavi Costa i Jepi Selva -cinc inicial- Xavi Rubio, Joan Salvat, Marc Ollé.

Coinasa Liceo: Valentín Grimalt, Edu Lamas, Josep Lamas, Toni Pérez i Jordi Bargalló -cinc inicial- Oriol Vives, César Carballeira i Pau Bargalló.