Dijous, 25 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu remunta a Sant Cugat

Dos gols d'Àlex Rodríguez i un de Marc Julià donen la victòria final al Reus (2-3), que ha remuntat un 2 a 0 a la segona meitat

30 de Setembre de 2018, per Infocamp.cat
  • Àlex Rodríguez celebra un dels seus gols amb el capità Joan Salvat

El Reus Deportiu remuntaria un partit dificilíssim contra un rival, el Sant Cugat, que disputava el seu primer partit a casa a OK Lliga. Així doncs, els locals anaven volant i comptaven amb un gran suport de l'afició. I així s'avançaria al partit amb un gol de Pau Gibert després d'una blava sobre Carballeira (1-0).

El Reus intentaria apretar, sense massa ocasions, i el Sant Cugat ho intentava a la contra. Així arribaria el segon gol dels locals, obra de Jordi Gabarra. S'arribaria el descans amb els roig-i-negres havent de remuntar un 2-0 en contra.

L'equip dirigit per Jordi Garcia sortiria amb la ferma intenció d'aixecar el marcador en la segona meitat. El Reus comptava amb més ocasions, i finalment Àlex Rodríguez escurçaria distàncies al minut 33 (2-1). El mateix Àlex Rodríguez anotaria l'empat a 2 en anotar el rebuig d'un penal que ell mateix havia xutat al minut 42.

La desena falta del Sant Cugat arribaria al minut 47, i Marc Julià assumiria la responsabilitat. No fallaria el '15' del Reus, que anotava la directa per tal que el Reus Deportiu aconseguís la segona victòria en dos partits d'aquesta OK Lliga.