Dimecres, 24 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu segueix l'estela del Liceo

El Reus Deportiu s'imposa per 3 a 5 a la pista del Girona en un partit que ha deixat encarrilat a la primera part

21 d'Abril de 2018, per Josep Cartanyà / Infocamp.cat
  • Imatge d'arxiu del Reus Deportiu celebrant un gol

Reus Deportiu

La victòria dels homes de Jordi Garcia aquesta tarda a Girona permet al Reus Deportiu seguir molt de prop al Liceo, el segon classificat de l'OK Lliga. Al minut 5, Romà Bancells ha inaugurat el marcador (0-1). L'àrbitre ha mostrat al minut 9 la primera targeta blava del partit al jugador del Girona Manel Garcia, que no seria la última ja que el col·legiat ha posat el llistó molt baix a l'hora de mostrar aquestes amonestacions. Raul Marín ha estat l'encarregat de transformar la corresponent falta directa i ampliar l'avantatge (0-2).

Al minut 13, segona targeta blava que veu el jugador Manel Garcia i, també, per segon cop consecutiu, Marín torna a marcar la falta directa (0-3). El partit estava encarrilat i Àlex Rodríguez s'ha encarregat de sentenciar-lo amb el quart gol, al minut 14 (0-4). Així s'arribaba al descans.

El Reus acaba donant opcions al Girona

A la segona part, el Girona ha apretat més i ha aconseguit escurçar distàncies. Oriol Garcia ha marcat al minut 36 (1-4) el gol que iniciava el camí de la retallada. Al minut 43, nova targeta blava, en aquest cas pel jugador roig-i-negre Àlex Rodríguez, però els gironins no han aprofitat la falta directa gràcies a l'aturada de Càndid Ballart.

Al minut 47, el Girona comet la seva desena falta i Marín, en aquesta ocasió, no ha pogut enganyar al porter local. En la jugada següent, Borja Ramos ha fet pujar el 2 a 4 al marcador i, ell mateix, al 50', ha aconseguit un gol que ha donat emoció al partit en els últims segons (3-4). En l'última acció atacant del Girona -que ha arriscat substituint el porter pel cinquè jugador- ha estat quan el Reus Deportiu ha robat la bola que ha aprofitat Raul Marín per marcar a plaer l'últim gol del matx (3-5).

Gràcies a aquesta victòria a domicili, el Reus Deportiu es planta amb 48 punts, a un sol punt del Liceo, segon classificat, que diumenge rep l'Alcoi.