Dijous, 28 de Març de 2024

El Reus Deportiu s’imposa per 4 gols a 0 al CP Voltregà en la Lliga Catalana

Els gols del Reus han estat de César Carballeira, Marc Julià i dos de Joan Salvat

25 d'Agost de 2018, per Redacció
  • El Reus ha guanyat al Voltregà en la Lliga Catalana

Victòria còmode del Reus Deportiu en la Lliga Catalana, i en el primer partit oficial del conjunt reusenc aquesta temporada. A més de l’ampli resultat aconseguit davant d’un bon equip defensiu, cal donar mèrit al treball del porter Càndid Ballart, per deixar la porteria a zero.

El primer gol de la nit ha estat obra de César Carballeira en un tir llunyà al minut 12. Abans, el Reus ha disposat d'ocasions clares com dues rematades al pal de Romà Bancells i Marc Julià. Al minut 19 de partit, Salvat ha fet el segon gol.

Després del descans el Reus ha seguit treballant bé en defensa i en atac. Al minut 42, ha arribat el gol de Marc Julià de falta directa per blava sobre Èric Vargas. Càndid Ballart ha aturat la desena falta del Reus pocs instants després. Abans d'acabar el partit, Salvat ha rematat al segon pal una centrada de Julià i anotat el definitiu 4-0.