Els roig-i-negres s'imposen a l'Alcoi en el seu segon encontre de preparació

27 d'Agost de 2016, per Redacció
  • El Reus Deportiu segueix en plena preparació de la temporada

Cedida

L'equip d'Enrico Mariotti ha guanyat en el segon partit de pretemporada (5-3) amb gols de Casanovas, Marc Torra, Salvat (2) i Àlex Rodríguez.  No obstant això, no començava bé el partit pel Reus Deportiu La Fira, que veia com als pocs segons l'Alcoi s'aconseguia avançar al marcador mitjançant Formatjé. Tot just uns instants més tard, Marc Torra desaprofitaria un llançament de penal, que aturava un Marc Grau que ha estat una autèntica muralla durant tota la primera meitat. Entre el bon nivell del porter de l'Alcoi i els pals (fins a 3 en la primera meitat) el marcador no es mouria més.

Però tot just en la represa, Albert Casanovas, a passe de Torra, feia el primer del Reus. Poc li ha durat l'alegria als roiginegres, que veien com David Domènech avançava de nou els visitants. Torra, al minut 30, tornaria a equilibrar la balança momentàniament, ja que Pérez anotaria al 32 el tercer de l'Alcoi. Joan Salvat apareixeria al rescat, amb 2 gols providencials als minuts 37 i 43. Abans, l'Alcoi desaprofitaria un penal.

Als instants finals, els dos equips han disposat de la falta directa per acumulació de 10 faltes. Marín no aconseguiria anotar, i Pedro Henriques aturaria a Formatjé. Àlex Rodríguez firmaria un golàs en una contra, desfent-se de dos defenses i anotant el 5-3 definitiu. El proper partit del Reus Deportiu La Fira serà el proper dimarts dia 30 a la pista del Caldes en la segona jornada de la Lliga Catalana.