El Reus empata per tercera jornada consecutiva

El vent i l'àrbitre han marcat l'empat a 1 entre CF Reus i Getafe

La liga 123

• L'àrbitre ha xiulat dos penals i ha expulsat tres jugadors

La liga 123

• La liga 123

En un partit marcat pel vent, que ha dificultat el joc, i per l'àrbitre, Gorostegui Fernández, que ha expulsat a un jugador local i dos visitants i ha xiulat dos penals, CF Reus i Getafe han empatat a un gol. Es tracta del tercer empat consecutiu dels reusencs, que els manté desens a la classificació amb 33 punts, a dos de la promoció d'ascens i a vuit del descens.

En els primers 45 minuts de joc, el vent ha sigut el principal protagonista, cosa que dificultava el joc dels dos conjunts. El Getafe ha estat el primer a aproximar-se a la porteria d'Edgar Badia mitjançant Jorge Molina: el davanter provava fortuna amb una rematada de cap que sortia desviada per sobre de la porteria d'Edgar Badia. El Reus, a poc a poc i tímidament, començava a tenir les seves primer oportunitats de gol: López Garai amb un xut més enllà de la frontal de l'àrea que sortia desviat al costat de la banda esquerra del porter visitant Alberto Garcia.

El partit no era dominat per cap dels dos. Jorge Mora inquietava de nou la porteria roig-i-negra amb un xut desviat. El Reus responia amb una rematada de cap de Fran Carbia per sobre de la porteria del Getafe. Les coses s'han complicat molt pels homes de Natxo González quan el col·legiat ha assenyalat un rigurós penal a favor del conjunt madrileny per una agafada de samarreta de López Garai. Corria el minut 34 de joc. El migcampista basc veia targeta groga i Jorge Molina avançava als visitants des dels onze metres.

Primera expulsió pel Reus

Minuts més tard del gol del Getafe, els homes de Natxo González es quedaven amb deu homes sobre el terreny de joc: López Garai s'emportava la segona targeta després d'una entrada per darrere a un jugador del conjunt madrileny. El Reus veia com el partit se li ficava molt coll avall, perdia 0-1 i calia capgirar el resultat amb un home menys.

A la represa el tècnic local ha donat entrada a Marcos Tébar, nou fitxatge del Reus; calia situar un home al mig del camp després de l'expulsió de López Garai. Fran Carbia abandonava el terreny de joc. L'afició roig-i-negra ha somrigut quan el davanter del Reus, Edgar Hernández, ha caigut a l'àrea petita del Getafe. L'àrbitre no s'ho ha pensat dues vegades i ha xiulat penal a favor del Reus. El mateix Edgar Hernández superava al porter Alberto Garcia i restablia de nou l'empat a l'electrònic.

Les expulsions del Getafe

Si el Reus ha estat capaç d'empatar amb un home menys sobre la gespa, ha vist com les forces s'equilibraven amb l'expulsió del jugador del Getafe, Cala. El central veia la segona targeta groga al minut 75. Instants més tard, el conjunt blau perdia un altre home després d'una nova expulsió: Molinero abandonava el terreny de joc al veure la segona targeta groga. També el tècnic visitant Bordalás l'acompanyava als vestidors per protestar la decisió arbitral.

El Getafe, amb un home menys, ha optat per defensar l'empat a vida o mort i la seva formació ha canviat de dalt a baix: el davanter Chuli era substituït pel defensa Peña. Més tard era Jorge Molina- autor del gol- qui deixava el verd per donar entrada al també defensa Facundo.

El Reus, amb superioritat numèrica, s'ha fet per primer cop dominador del partit. La defensa del Getafe es movia de costat a costat com si es tractés d'un acordió i no proposava res més que rebutjar tot el perill local. L'empat era or després de trobar-se amb 9 homes al terreny de joc.

El Reus ha intentat capgirar el resultat, però no ha pogut penetrar la muralla defensiva del Getafe. Final d'un partit boig amb molta emoció, on les decisions arbitrals han condicionat el resultat final