Els roig-i-negres han superat per 3 gols a 2 al Mombus Igualada

23 de Novembre de 2014, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha recuperat el camí de la victòria

Clàudia Bonet

Els reusencs necessitaven recuperar sensacions i guanyar a l'Igualada era una bona oportunitat per fer-ho, ja que els igualadins arribaven a l'encontre empatats a punts amb els d'Alejandro Domínguez. Les coses han començat de cara pels locals. Matías Platero, al minut 12, ha fet el primer del partit. Els de Francesc Monclús han disposat d'un tir directe, al minut 18, però Sergi Pla l'ha enviat fora. Al llarg de la primera part, ambdós equips han disposat de nombroses ocasions, i un seguit d'anades i vingudes, però els ha mancat eficàcia. Els visitants han aconseguit superar Roger Molina, a l'últim minut del primer temps, amb un gol de Met Molas. Amb l'1 a 1 i el partit totalment obert s'ha arribat al descans.

En la segona meitat, la intensitat ha adquirit protagonisme i les alternances en el joc han estat constants. Al 31, Marc Coy ha tornat a avançar als reusencs transformant un tir potent amb un gran gol. Instants més tard, l'àrbitre ha xiulat penal favorable als roig-i-negres perquè un jugador visitant ha tocat la bola amb el patí. En l'execució, Xavi Rubio ha fet el tercer. Amb el 3 a 1, els igualadins han pressionat la porteria de Roger Molina, però el porter reusenc ha intervingut amb encert en nombroses ocasions.

Els darrers minuts han estat d'un ritme frenètic. Al 47, l'àrbitre ha mostrat una blava a Marc Coy per una falta sobre Toni Baliu . En el tir directe, Roger Molina ha desviat la bola. Un minut més tard, en una jugada ràpida d'atac, Sergi Pla ha superat Molina tot establint el 3 a 2. En uns instants d'alternances constants, en una jugada d'atac dels reusencs, Xavi Costa ha caigut dins l'àrea i l'àrbitre ha assenyalat penal. Marc Coy ha estat l'encarregat de tirar-lo, però ha enviat la bola fora. Amb el 3 a 2 al marcador i lluitant fins al darrer segon, els d'Alejandro Domínguez s'han emportat la victòria. Així doncs, sumen 19 punts i se situen quarts a la classificació. En la pròxima jornada visiten el líder, el FCBarcelona, diumenge a les 6 de la tarda.

Reus Deportiu: Roger Molina, Matías Platero, Jepi Selva, Xavi Costa i Marc Coy –cinc inicial-. Xavi Rubio, Marc Ollé i Joan Salvat.

Mombus Igualada HC: Elagi Deitg, Jaume Molas, Sergi Pla, Toni Baliu i Daniel López – cinc inicial – Jassel Oller i Joan Muntané.

Àrbitres: Daniel Villar i Ivan González.