Dimecres, 24 d'Abril de 2024

El Reus es retroba amb la victòria davant el cuer

Els reusencs han guanyat per 4 gols a 3 a l'Enrile Pas Alcoy en la vintena jornada de l'OK Lliga

13 de Març de 2016, per Clàudia Bonet
  • Raül Marín en una acció del partit

Clàudia Bonet

Una victòria ajustada dels jugadors d'Enrico Mariotti per trencar amb la mala ratxa. Els roig-i-negres, tot i dominar el marcador per 4 gols a 0 fins al minut 33, han hagut de suar la samarreta per mantenir l'avantatge fins al 4 a 3 final. Amb els tres punts, els reusencs en sumen 29, i es mantenen a tres de la quarta posició, que ocupa el Moritz Vendrell.

Aconseguir deixar enrere la mala dinàmica i fer el primer pas per reconduir la trajectòria en el tram final de la temporada. Un objectiu que passava per guanyar al cuer, l'Enrile Pas Alcoy i sumar una victòria al Palau d'Esports. Els reusencs han pressionat la porteria rival, buscant espais i ha estat Marc Coy, al minut 9, qui ha aconseguit batre Marc Grau i marcar el primer dels roig-i-negres. El mateix Coy ha estat l'encarregat de fer el segon, al 15, i abans del descans, Raül Marín amb un tir llunyà ha fet pujar el tercer. Els locals també han arribat en diverses ocasions a l'àrea reusenca, però Molina ha refusat els tirs que han anat entre els tres pals. Amb el 3 a 0, els roig-i-negres encarrilaven el partit, en una primera meitat sense complicacions.

A l'inici del segon temps, els reusencs han arribat a les deu faltes i els visitants han disposat d'un tir directe que Molina ha desviat. Instants més tard, un penal favorable als reusencs ha permès a Marc Coy fer el quart de la nit. Amb el 4 a 0 al minut 33, semblava que els d'Enrico Mariotti no haguessin de tenir problemes per resoldre l'encontre però en els darrers instants, el partit s'ha complicat. Pere Cañellas ha fet el primer al 34 i minuts més tard, Marc Coy i Gonzalo Pérez han vist una blava per encarar-se. Els visitants han disposat d'una ocasió amb una falta directa, ja que Sergi Torné ha vist una blava per fer caure a un contrari, però Roger Molina, amb una doble aturada, ha evitat el segon.

Els jugadors de Diego Mir, han tingut dues ocasions més a bola aturada i no han fallat. Aniol Mangas des de falta directa i Marc Figa de penal, han establert el 4 a 3 a tres minuts pel final de l'encontre. Un resultat ajustat que ha fet suar de valent als jugadors d'Enrico Mariotti per aconseguir la victòria.  El pròxim partit dels roig-i-negres serà dissabte a les vuit del vespre a la pista del CH Caldes.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Raül Marín i Marc Coy -cinc inicial-. Joan Salvat, Marc Ollé i Sergi Torné.

Enrile Pas Alcoy: Marc Grau, Ferran Formatje, Aniol Mangas, Pere Cañellas i Marc Figa -cinc inicial-. David Aguilar i Gonzalo Pérez.

Àrbitres: Iñigo López i Ignacio Garmendia.