Dijous, 18 d'Abril de 2024

El Reus fa els deures a Lloret

Els reusencs guanyen per 3 gols a 4 a la pista del Lloret i escurcen distàncies amb el líder

13 de Desembre de 2017, per Clàudia Bonet
  • El Reus va vèncer per la mínima al Lloret

Reusdigital.cat

El Reus Deportiu suma els tres punts a Lloret i es manté tercer a la classificació, a sis punts del líder i a quatre del segon. Els roig-i-negres s’han acabat imposant per 3 gols a 4 després d’una primera meitat on ha predominat la intensitat i l’eficàcia. El pròxim encontre dels de Jordi Garcia serà contra el Concepción CP a la Copa Intercontinental, el pròxim divendres a un quart de deu de la nit.

L’inici del partit entre el Lloret i el Reus ha estat marcat per un ritme intens. Els reusencs han estrenat l’electrònic al minut 2 amb una diana de Raül Marín i ràpidament en la següent jugada, els locals han tornat a establir l’empat amb un gol de David Plaza. Els moviments en el marcador han seguit. Albert Casanovas ha vist una targeta blava i Marc Grau ha aprofitat la directa per avançar als locals amb el 2 a 1.

L’avantatge dels de Manuel Barceló s’ha mantingut fins al 15, quan Joan Salvat ha fet el 2 a 2. En quatre minuts, els roig-i-negres han fet tres gols. Al 17, Àlex Grau ha vist una blava i Marín ha fet el tercer transformant la directa, i dos minuts més tard, Marc Torra ha establert el 2 a 4 amb el que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, l’eficàcia no ha estat tant present. Al 28, Marín ha fallat una directa, corresponent a la desena falta dels locals. El mateix Marín i Marc Grau han vist una blava al 37. Instants més tard, David Plaza ha escurçat les distàncies amb el 3 a 4. En l’últim minut del partit, l’àrbitre ha mostrat una blava a Gerard Gallardo i Marc Torra ha fallat el tir de la falta directa. Així doncs, amb el 3 a 4 s’ha arribat al final.

Els de Jordi Garcia sumen tres punts més i se situen tercers amb 27, a sis del Liceo, que lidera la classificació després d’haver guanyat a l’Igualada (2-4), i a quatre del FC Barcelona, segon, després d’haver empatat 3 a 3 amb el Vic. El pròxim cap de setmana, el Reus jugarà la Copa Interconinental. Es disputarà les semifinals amb el Concepción CP, divendres a un quart de 10 de la nit, a Reus. L’altre semifinal serà entre l’SL Benfica i l’Andes Talleres SC. Els finalistes d’aquests encreuaments es veuran les cares a la final de dissabte a les cinc de la tarda.

Fitxa tècnica:

CH Lloret Vila Esportiva:  Ferran Serra, Lluís Grau, David Plaza, Marc Grau i Àlex Grau – cinc inicial – Gerard Gallardo.

Reus Deportiu: Juan José Matilla, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín – cinc inicial- Joan Salvat

Àrbitres: Óscar Valverde i Antonio Gómez.