El Reus guanya i s'aferra a la quarta posició

Els reusencs han vençut per 5 gols a 1 al CP Tordera i sumen 38 punts

22 de Febrer de 2015, per Clàudia Bonet
  • Matías Platero, durant el partit

Clàudia Bonet

El partit ha arrencat amb força intensitat. Els visitants han sortit a pressionar l'àrea reusenca i intentant blocar les sortides en atac dels reusencs. L'acció defensiva dels roig-i-negres s'ha pogut veure traduïda en el nombre de faltes. Al minut 6, l'àrbitre ha xiulat un penal per una falta sobre Adrià Martos, però Roger Molina ha aturat el tir de Manel Garcia. La segona oportunitat clara dels visitants l'han tingut amb la desena falta dels d'Alejandro Domínguez al minut 19, però una vegada més, Roger Molina ha desviat el tir amb la seva intervenció. L'únic gol del primer temps ha arribat en els darrers minuts i ha estat de penal. Marc Coy ha estat l'encarregat de transformar-lo. Amb l'1 a 0 i un joc molt igualat s'ha arribat al descans.

En el segon temps, els reusencs han sentenciat el partit. Jepi Selva en una ràpida jugada al contraatac ha fet el segon. Al minut 29, l'àrbitre ha mostrat una blava a Marçal Cuenca per una falta dins l'àrea. Marc Coy ha estat l'encarregat de fer el llançament des del punt de penal, però aquesta vegada el porter visitant ha aturat la bola. Dos minuts més tard, al 31, ha arribat el tercer dels reusencs.

Els torderencs han arribat a les deu faltes d'equip i Marc Ollé ha transformat el tir directe. Instants més tard, l'àrbitre ha mostrat dues blaves, una a Marc Coy i l'altra a Xavier Aldrich per protestar una acció. El repartiment de blaves no ha acabat aquí. Al mateix minut 33, n'ha vist una Xavi Rubio. Carles Torner ha estat l'encarregat d'executar el tir directe però no ha aconseguit superar a Molina. Dos minuts més tard, l'acció ha estat a l'inrevés. L'àrbitre ha mostrat una blava a Marc Serra i els reusencs han tingut una oportunitat amb el penal que Ollé no ha aconseguit transformar. El quart gol dels roig-i-negres ha arribat amb un tir potent de Jepi Selva.

Els visitants han arribat a jugar amb només dos jugadors de pista. La blava que ha vist Marc Serra, s'hi ha afegit una vermella que l'àrbitre ha mostrat a Manel Garcia al minut 38. El cinquè gol dels reusencs l'ha fet Marc Ollé. Els locals han arribat a les quinze faltes i Marçal Cuenca ha fet el primer i últim gol del partit que deixava el 5 a 1 definitiu a l'electrònic.

Amb la victòria els reusencs sumen 38 punts i es consoliden a la quarta posició, ja que el CP Cerceda (cinquè) i el Moritz Vendrell (sisè) han empatat (5-5) i el CP Voltregà (setè) ha perdut per 4 a 2 a la pista del CP Vic. La pròxima setmana és el torn de la Copa del Rei. Els roig-i-negres es veuran les cares amb el CP Voltregà en els quarts de final de la Copa, el divendres a les nou del vespre.

Reus Deportiu: Roger Molina, Joan Salvat, Xavi Costa, Marc Ollé i Matías Platero - cinc inicial – Jepi Selva, Marc Coy.

CP Tordera: Jordi López, Adrià Martos, Marc Serra, Manel Garcia, Marçal Cuenca - cinc inicial – Xavier Aldrich, Carles Torner.