Dimarts, 23 d'Abril de 2024

El Reus guanya a l'Olímpic de Vic i consolida la quarta plaça

L'equip roig-i-negre ha estat el clar dominador del partit, tot i que ha patit en els minuts finals (3-4)

04 de Març de 2020, per 'Infocamp.cat'/ Josep Cartanyà/ GDDCT
  • Joan Salvat, en una acció a la porteria del Vic, davant la mirada de Tiago Rafael -en primer terme-

CP Vic

El Reus Deportiu Miró ha aprofitat el desplaçament a la pista del Vic, el cuer de l'OK Lliga, per aconseguir una victòria amb opcions d'aconseguir la tercera plaça. L'objectiu s'ha complert i el Reus ha vençut a l'Olímpic de Vic (3-4), però el Noia seguirà una setmana més tercer, després de la victòri a Lleida.

Domini del Reus i igualtat en el marcador

Els primers minuts han estat caracteritzats per un intercanvi de cops entre ambdós equips. Però el primer en inaugurar el marcador ha estat el Reus Deportiu, després que al minut 8, Àlex Rodríguez transformés un penal assenyalat contra el Vic (0-1).

Un minut després, Pablo del Río rep una forta entrada, que la parella arbitral sanciona novament amb penal contra els osonencs, però aquest cop, Àlex no ha pogut superar Ernest Burganya.

Àlex Rodríguez ha estat amonestat al minut 12 amb la targeta blava per una topada amb el capità vigatà Met Molas. Litus Sánchez, l'encarregat d'exectuar la falta directa pel Vic, no ha pogut batre a Càndid Ballart, que ha rebutjat el llançament amb el casc.

Des del gol, el Reus Deportiu era el clar dominador del joc i del partit, amb diverses arribades a la porteria local. I quan semblava que el partit estava prop del 2 a 0, al minut 18, el CP Vic ha marcat el gol de l'empat, fruit d'un llançament potent d'Arnau Fot des del centre de la pista que ha sorprès Càndid Ballart (1-1).

Tot i el gol del Vic, el Reus ha tornat a tenir el domini del partit en els darrers minuts de la primera meitat, però les accions atacants no hant trobat recompensa i s'ha arribat al descans amb l'empat.

Del Río enfila el camí cap a la victòria

Als dos minuts de la represa, una jugada fortuïta per al Reus ha permès marcar el segon gol a Pablo del Río, amb un tir que ha creuat per molt poc la ratlla de la porteria defensada per Ernest Burgaya (1-2). Els reusencs tornaven a manar en el marcador. El Reus havia sortit més endollat que el Vic en aquesta segona part. I al minut 29, Pablo del Río tornaria a anotar pel Reus (1-3).

Quan el Reus estava prop de sentenciar el partit, ha arribat el segon gol del Vic. Ha estat una jugada al minut 40, fruit d'una assistència de Litus Sánchez sobre Roger Font, que no ha perdonat davant Ballart (2-3).

Àlex sentencia

Però de res li ha servit al Vic retallar distàncies, perquè, al minut 44, el jugador francès Antoine Le Berre ha perdut una bola, que ha regalat a Àlex Rodríguez, que ha aprofitat per batre Ernest Burgaya (2-4).

Al minut 46, el Reus comet la seva desena falta d'equip. Roger Font no ha pogut transformar la corresponent falta directa, ja que ha enviat la pilota al pal. Però, el quadre vigatà ha recuperat la bola, que ha recollit Le Berre i ha rematat marcant el tercer gol local (3-4). Quedaven poc més de 4 minuts i el partit encara estava obert.

En un final d'infart, el Vic ha arribat a la seva desena falta al minut 48, però Marc Julià no ha pogut batre Burgaya, que ha protegit bé la porteria. A l'últim minut, l'àrbitre ha amonestat als jugadors del Vic Litus Sánchez i Roger Font amb la targeta blava, per protestar amb insistència una acció quan el joc estava aturat.

Finalment, victòria ajustada els homes de Jordi Garcia que els permeten consolidar la quarta plaça, amb 44 punts, a dos punts del Noia, que ha vençut a la pista del Lleida.

En la pròxima jornada, el Reus Deportiu Miró rebrà el Lloret, el dissabte 7 de març, a les 20h, al Palau d'Esports.

CP Vic (3): Ernest Burgaya, Roger Font, Met Molas, Nil Género, Litus Sánchez, Antoine Le Berre, David Montero, Arnau Font i Albert Masoliver.

Reus Deportiu Miró (4): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Miguel, Marc Julià, Àlex Rodríguez, César Carballeira, Pablo Nájera i Luka Hernández.

Gols:

Primera part: 0-1, Àlex Rodríguez (8'); 1-1, Arnau Font (18').

Segona part: 2-1, Pablo del Río (27'); 3-1, Pablo del Río (29'); 3-2, Litus Sánchez (40'); 2-4, Àlex Rodríguez (44'); 3-4, Antoine Le Berre (46').

Faltes d'equip: CP Vic 12 / Reus Deportiu 10

Targetes blaves:Àlex Rodríguez (12'), Litus Sánchez (49') i Roger Font (49').

Àrbitres: Óscar Valverde Munuera i Joan Nicolás Abellán.

Observacions: Partit de la 24a Jornada de l'OK Lliga / Pavelló Olímpic del Club Patí Vic.