Els reusencs han golejat per 8 a 1 al CP Manlleu al Palau d’Esports

23 d'Octubre de 2016, per Clàudia Bonet
  • Els roig-i-negres han fet una bon partit, aquest dissabte

Clàudia Bonet

Raül Marín ha estat l’encarregat d’estrenar el marcador al minut 11. L’inici del partit ha estat marcat per anades i vingudes dels dos equips. Els manlleuencs han tingut l’ocasió més clara amb una falta directa, al minut 20, que Pedro Henriques ha aturat. Els visitants han seguit buscant la porteria reusenca i dos minuts més tard, Adrià Ballart, ha culminat un ràpid contraatac, tornant a establir l’empat a l’electrònic. Amb l’1 a 1, Marc Prat ha vist una blava i els roig-i-negres han disposat d’un tir directe que Marín no ha aconseguit transformar.

Els manlleuencs han aguantat els dos minuts amb inferioritat numèrica i amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans. A la segona meitat, l’efectivitat dels reusencs ha marcat el tarannà del partit. Tot just a l’inici, Joan Salvat ha fet el segon gol i ha tornat a avançar als roig-i-negres, que ja no han deixat escapar l’avantatge. En la següent jugada, l’àrbitre ha xiulat penal i Casanovas ha fet el tercer. Els gols dels locals han anat arribant seguidament l’un darrere l’altre. El quart l’ha fet Marc Torra al minut 30 i el cinquè l’ha marcat Casanovas, transformant un altre penal, al 32. Joan Salvat ha tornat a aparèixer amb el sisè gol de la nit. Els manlleuencs han comès la desena falta d’equip i Marín ha disposat d’un tir directe que no ha aconseguit transformar.

El conjunt d’Enrico Mariotti ha arribat al final de l’encontre sense arribar a les deu faltes. A dos minuts pel final, el porter Jordi Garcia ha vist una blava i Àlex Rodríguez ho ha aprofitat per fer el setè gol. Sergi Torné, també s’ha sumat a la golejada, tancant el marcador amb el vuitè i definitiu. Amb el 8 a 1, els reusencs passen pàgina de la derrota de la passada jornada a la pista del Noia i recuperen les bones sensacions. El pròxim partit del conjunt d’Enrico Mariotti serà dissabte 29, a un quart de nou del vespre, a la pista de l’Enrile Pas Alcoi.

Reus Deportiu La Fira: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Marc Torra, Matías Platero i Àlex Rodríguez - cinc inicial – Raül Marín, Joan Salvat, Marc Ollé, Sergi Torné.

CP Manlleu: Jordi Garcia, Aniol Mangas, Jaume Farrés, Juli Anguita i Marc Prat - cinc inicial – Adrià Ballart, Albert Bigas, David Martí, Gerard Folguera.

Àrbitres: Rubén Fernández i Raúl Burgos.