Divendres, 29 de Març de 2024

El Reus, més a prop del somni de la CERS

Els reusencs han vençut per 1 gol a 6 al Barcelos i ja esperen rival per disputar la final

25 d'Abril de 2015, per Clàudia Bonet
  • El Reus s'ha classificat per jugar la final de la Copa de la CERS

FEP

Els roig-i-negres  han sortit conscients de la importància del partit i han anat a buscar la porteria de Silva, aprofitant la rapidesa en el contraatac. A base d’insistir, han aconseguit avançar-se amb un gol de Matías Platero al minut 7 de la primera meitat. Amb l’avantatge a l’electrònic, els reusencs s’han mostrat còmodes a la pista i han dominat al llarg del primer temps. L’àrbitre ha ensenyat una blava a Marc Coy, al minut 10, per tallar una jugada d’atac per darrere amb l’estic. Luís Querido ha fallat el tir de la falta directa i els reusencs s’han quedat amb un home menys durant els dos minuts.

Els d’Alejandro Domínguez ben posicionats en defensa i ràpids al contraatac, han pressionat la porteria rival. Al 23, Xavi Costa, després d’una assistència d’Ollé, ha marcat el segon de la tarda. En l’últim minut del primer temps, els jugadors del Barcelos han comès la desena falta, però Marc Coy no ha aconseguit transformar el tir directe.

En el segon temps, els reusencs han sentenciat el seu bitllet per a la final. Al minut 28, Coy ha fet la desena falta dels roig-i-negres, però Roger Molina ha desviat el tir del jugador portuguès. Instants més tard, Xavi Rubio, amb un u contra u davant el porter Silva, ha fet el tercer.

Els jugadors d’Alejandro Domínguez han aprofitat l’execució d’un tir directe per eixamplar les distàncies i posar un peu i mig a la final. L’àrbitre ha mostrat una blava a Mendes i Marc Coy no ha fallat i ha enviat la bola al fons de la porteria, tot fent pujar el 0 a 4 al marcador.

El conjunt portuguès ha fet el primer i únic gol del partit, al 36, de la mà de Luís Querido, que ha fet un passadís entre la defensa reusenca i ha aconseguit superar a Molina. Els reusencs han disposat de dues faltes directes, la quinzena i vintena del Barcelos, però el cinquè gol ha arribat amb un tir creuat de Marc Coy al minut 39.

En la segona meitat, les intervencions dels àrbitres per les faltes comeses pels dos equips, han marcat el ritme del joc. Roger Molina, que s’ha mostrat impecable sota els pals, ha aturat el tir de la quinzena dels reusencs. I per la seva banda, Silva ha fet el mateix amb el llançament de Platero, corresponent a la vint-i-cinquena dels portuguesos.

En els darrers instants, l’àrbitre ha xiulat la trentena falta del Barcelos. En el tir, el porter Silva ha intentat agredir a Joan Salvat amb l’estic i ha vist una vermella. En el penal corresponent, el mateix Salvat ha fet el sisè i definitiu.

Amb l’1 a 6, els jugadors d’Alejandro Domínguez es planten a la final de la Copa CERS 2015, on s’enfrontaran amb el conjunt guanyador del partit entre l’HC Igualada i l’Sporting. La final serà diumenge a dos quarts de nou del vespre.

OC Barcelos: Ricardo Silva, Luís Querido, Hugo Costa, Miguel Vieira i Pedro Mendes -cinc inicial-. Joao Candeias i Pereira.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Xavi Costa, Matías Platero i Marc Coy –cinc inicial-. Joan Salvat, Marc Ollé i Marc Vázquez.

Àrbitres: Ulrich i Derek Bell.