El Reus no passa dels quarts de final de la Copa

Els reusencs han perdut 2 a 4 davant un CP Voltregà que sempre ha dominat

FEP

•

•

•

Les coses no han començat bé pels reusencs. Àlex Rodríguez ha avançat el seu equip amb un gol al minut 3 de partit. Els de Ricardo Ares han sortit a pressionar l'àrea reusenca i estrenar l'electrònic amb un gol matiner els ha servit per agafar confiança. Els de Sant Hipòlit han continuat endollats i han aprofitat els primers minuts de tanteig per distanciar-se. Èric Vargas ha fet la segona diana al minut 8.

Amb el 0 a 2, els reusencs han buscat la porteria de Roger Torelló i ha estat a través d'un penal executat per Marc Coy que han aconseguit fer el primer. La intensitat del Voltregà s'ha pogut veure reflectida en les faltes comeses. El Reus ha acabat el primer temps amb un total de 8 per 4 dels de Sant Hipòlit.  Amb el 2 a 1 i les constants alternatives en atac s'ha arribat al descans.

En el segon temps, al minut 30, Daniel Rodríguez ha fet el tercer. El mateix Rodríguez ha tingut una oportunitat amb la desena falta dels reusencs, al 31, però no ha pogut transformar el tir directe. Els roig-i-negres intentaven començar ràpids contraatacs però els de Ricardo Ares s'han mostrat sòlids en defensa. Jepi Selva però ha aconseguit trobar un forat i escurçar les distàncies fent pujar el 2 a 3 a l'electrònic.

Al 37, l'àrbitre ha xiulat un penal per una falta sobre Marc Ollé. Matías Platero ha estat l'encarregat d'executar-lo, però el porter Roger Torelló ha aturat la bola. Un minut després d'aquesta ocasió, els de Ricardo Ares han tornat a distanciar-se. Èric Vargas ha marcat el 2 a 4 definitiu. Tot i així, en els darrers minuts, encara hi ha hagut temps per dos tirs directes. El primer a favor del Reus, corresponent a la desena falta del Voltregà, i el segon a favor dels de Sant Hipòlit, per la quinzena del Reus. Però ni Marc Coy ni Daniel Rodríguez han pogut transformar-los. En els últims segons del partit, el mateix Coy ha vist una blava per protestar. El 2 a 4 final classifica al CP Voltregà per a les semifinals i deixa el Reus fora de la Copa.

El Barça serà el rival del CP Voltregà a les semifinals

Els blaugrana han vençut l'Enrile Pas Alcoi per un ajustat 3 a 2. Els de Ricard Muñoz sempre han anat per davant en el marcador però no han mostrat la seva millor versió. L'Alcoi ha aconseguit posar-los contra les cordes i mantenir el desenllaç totalment obert fins als darrers instants. La semifinal entre el Barça i el CP Voltregà es disputarà demà a tres quarts de 10 de la nit. La primera semifinal, que enfrontarà el Coinasa Liceo i el CP Vic serà demà a dos quarts de 8 del vespre.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu: Roger Molina, Joan Salvat, Marc Ollé, Xavi Costa i Matías Platero -cinc inicial-. Jepi Selva, Xavi Rubio i Marc Coy.

CP Voltregà: Roger Torelló, Àlex Rodríguez, Daniel Rodríguez, Javier Armengol i Èric Vargas -cinc inicial-. Tirso Gómez.

Àrbitres: Josep Gómez i Alberto Veiga.