Els blaugranes vencen per 5 gols a 2

29 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Marc Torra, en una jugada amb Pau Bargalló

FEP

Com acostuma a ser habitual en aquests encontres, el Barça Lassa i el Reus Deportiu han protagonitzat una bona primera semifinal de la Supercopa d'Espanya. Finalment, els blaugrana s'han  imposat per 5 gols a 2.

El primer temps ha estat de domini blaugrana. L'equip d'Edu Castro s'ha avançat al minut 4, amb un gol de Pablo Álvarez. Tot i que el Reus ha intentat buscar la porteria contrària, Marc Gual ha fet el segon del Barça en una jugada afortunada. A partir d'aquest moment, el control de la bola ha estat pels barcelonistes i la insistència de cara a gol dels reusencs.

En la represa, el Reus ha marcat molt ràpid mitjançant Raül Marín i el conjunt roig-i-negre s'ha posat en el partit. Tot i això, Pau Bargalló ha tornat a posar el seu equip dos gols per davant al minut 33. Els reusencs ho han intentat però el Barça ha fet el quart gol amb una gran jugada d'Ordóñez. Al 41, Marc Torra ha tornat a posar esperances per al Reus amb el 4 a 2, però finalment, al 44, Pau Bargalló ha sentenciat l'encontre.

El Barça jugarà la final amb el Voltregà, que ha superat al Liceo en l'altra semifinal (2-2) en la tanda de penaltis.