El Reus no pot amb el Barça tot i fer una bona primera part

L'equip roig-i-negre ha perdut davant el FC Barcelona per 5 gols a 1

30 de Novembre de 2014, per Redacció
  • Raúl Marín, a punt de fer el 3 a 0

FC Barcelona

El Reus Deportiu no ha pogut emportar-se la victòria al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona. L'equip roig-i-negre, tot i fer un bon partit, ha caigut derrotat per 5 gols a 1. Tot i la derrota, els reusencs es mantenen quarts a la classificació de l'OK LLiga.

Durant els primers minuts de l'encontre el joc ha estat molt disputat. La tònica ha seguit durant tota la primera part, on no s'ha vist cap gol. Ambdós conjunts es coneixen i han sabut contrarestar les jugades d'atac, amb bones actuacions dels dos porters, Roger Molina i Aitor Egurrola. L'equip de Alejandro Domínguez s'ha mantingut molt sòlid en defensa, tapant totes les opcions d'atac del FC Barcelona. Tot i això, al minut 13, Xavi Rubio ha pogut avançar el Reus de penal, però ha aturat Egurrola.

En la represa, al minut 31, Pablo Álvarez ha avançat els blaugranes. Dos minuts després, Reinaldo García ha fet el segon de la tarda. El Reus Deportiu no ha pogut controlar al Barça en el segon període, el qual s'ha mostrat superior. Els barcelonistes han sabut trobar espais i han estat més incisius de cara a porteria.

Al minut 42, Raúl Marín ha fet el 3 a 0 de falta directa, mentre que quan faltava un minut per finalitzar Xavi Barroso ha anotat el quart. Encara hi ha hagut temps per a dos gols més, primer Marc Ollé retallava distàncies i feia el de l'honor per als roig-i-negres i, posteriorment, Marc Torra marcava el cinquè i definitiu de la tarda.

El proper encontre dels roig-i-negres serà el dissabte, 6 de desembre, contra el CP Cercerda al Palau d'Esports. Serà un partit on els reusencs han d'aconseguir la victòria contra un rival que és cinquè, a només un punt dels d'Alejandro Domínguez.