El Reus no pot amb el Cerceda i perd la quarta posició

Els reusencs han perdut per 9 gols a 6 i se situen cinquens amb 45 punts

12 d'Abril de 2015, per Clàudia Bonet
  • Partit entre el Reus Deportiu i el CP Cerceda de la primera volta de l'OK Lliga

Clàudia Bonet

El Reus Deportiu ha sortit derrotat de la pista del CP Cerceda per 9 gols a 6. Els roig-i-negres perden la quarta posició i se situen cinquens amb 45 punts, a un del Moritz Vendrell. Els gallecs han dominat el partit des de l'inici i no han deixat de tenir el control del marcador.

Els reusencs afrontaven el partit amb el CP Cerceda sense marge d'error. Amb la victòria del Moritz Vendrell a la pista del CP Tordera, per 6 gols a 7, els vendrellencs se situaven provisionalment a la quarta posició. Per això, els jugadors d'Alejandro Domínguez no podien fallar si volien continuar dominant la plaça. El partit però, no ha començat de cara pels interessos del conjunt reusenc.

Martín E. Payero ja ha tingut la primera ocasió amb un penal al minut 2 de joc, però no l'ha transformat. Tot i així, instants més tard, al 8, el mateix Payero ha fet el primer dels gallecs. Els locals han aprofitat l'avantatge per eixamplar-lo. A l'11, Jacobo Mantiñán ha marcat el segon. Els reusencs, després d'encaixar els dos gols, han reaccionat i han respòs de manera immediata amb el primer de la mà de Matías Platero.

Els locals han seguit encertats de cara porteria i al 15, Juan Fariza ha fet pujar el tercer. Instants més tard, l'àrbitre ha mostrat dues blaves, una a Joan Salvat i l'altra a Gonzalo Pérez. Xavi Costa ha tornat a posar els reusencs al partit amb el 3 a 2 al minut 18, però uns segons més tard, ha vist una blava i en l'execució del tir directe corresponent, Martín E. Payero ha aprofitat per fer el quart.

Amb el 4 a 2, els  roig-i-negres han disposat d'una falta directa, la desena dels gallecs, però Marc Coy no l'ha aconseguit transformar. Així doncs, amb el 4 a 2 s'ha arribat al descans d'una primera meitat on els locals han tingut el domini.

En el segon temps, el conjunt de Juan Carlos Copa han sentenciat el partit. Al minut 26, Marc Coy ha fallat un penal. Els gallecs han encadenat tres gols consecutius de la mà de Joan Manuel Grasas (min.29) , Martín E. Payero (min.32) i Gonzalo Pérez (min.36) que deixaven el partit encaminat.

Amb el 7 a 2, Platero ha retallat distàncies amb un gol de penal, però Pablo Togores ha tornat a marcar pels locals fent el vuitè al minut 41. En els darrers cinc minuts de partit, els reusencs han reaccionat i han escurçat distàncies amb tres gols en tres minuts. Matías Platero per partida doble i Xavi Rubio han fet pujar el 8 a 6 a l'electrònic. Tot i així, la reacció del Reus ha estat tardana i no ha servit per canviar el tarannà del partit. Al 50, amb el 8 a 6 al marcador, Martín E. Payero de falta directa ha tancat l'electrònic amb el 9 a 6 definitiu.

Amb la derrota, els d'Alejandro Domínguez es queden amb 45 punts i baixen fins a la cinquena posició, a dos punts del quart, el Moritz Vendrell i de la plaça que dóna accés a la Lliga Europea la temporada vinent. El pròxim compromís dels reusencs torna a ser en terres gallegues. Dissabte vinent, a les 8 del vespre, visitaran la pista sempre complicada del segon classificat, el Coinasa Liceo.

CP Cerceda:Martín Rodríguez, Joan Manuel Grasas, Juan Fariza, Jacobo Mantiñán i Martín E. Payero - cinc incial- Gonzalo Pérez, Pablo Togores.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Xavi Costa, Matías Platero i Marc Coy - cinc incial- Joan Salvat.

Àrbitres: Raúl Burgos i Josep Antonio Ribó.

Aquesta crònica rep la col·laboració de Vinateria Tot Vi, carrer de Roger de Belfort, 39 de Reus.