Divendres, 29 de Març de 2024

El Reus remunta i s’emporta els tres punts d’Alcobendas

Els roig-i-negres han capgirat el marcador i s’han acabat imposant per 1 gol a 3

17 de Febrer de 2017, per Clàudia Bonet
  • Raül Marín ha estat l'autor dels dos darrers gols

El Reus Deportiu ha marcat tres gols en els darrers tres minuts del partit i han capgirat l’electrònic. Els locals s’havien avançat a l’inici de la segona meitat i l’1 a 0 s’ha mantingut fins als darrers minuts. Matías Platero ha establert l’empat i Raül Marín amb dues dianes en un minut ha donat la victòria als roig-i-negres. Els reusencs se situen segons amb 43 punts, empatats amb el CP Vic que també ha guanyat amb l’Igualada (1-3) i es mantenen a sis punts del Barça, que també s’ha imposat al Caldes (1-3).

Una primera meitat sense gols. Els reusencs han disposat d’ocasions però no han aconseguit culminar les jugades. La defensa i els porters han estat els protagonistes del primer temps. No ha estat fins a l’inici de la segona meitat quan Mario Martínez ha estrenat l’electrònic avançant als locals. Els reusencs han hagut de picar pedra i insistir fins al final per obtenir la recompensa.

Amb la pressió contínua a l’àrea contraria i amb la seguretat de Pedro Henriques sota els tres pals, ha arribat la remuntada. Matías Platero ha marcat el gol de l’empat al minut 48 i en tres minuts s’han vist tres gols. En la següent jugada i a mig minut pel final, els madrilenys han comès la desena falta i Raül Marín no ha deixat escapar aquesta oportunitat d’or per transformar la directa amb l’1 a 2. A pocs segons pel final, els roig-i-negres han continuat amb la mateixa intensitat i Marín, en l’últim sospir del partit, ha aprofitat una contra per sentenciar amb l’1 a 3.

Els reusencs s’emporten tres punts importantíssims de la pista de l’Alcobendas, tenint en compte que els seus rivals directes també han guanyat els seus partits. Així doncs, es mantenen segons a l’OK Lliga amb 43 punts, els mateixos que el CP Vic, i a sis del FC Barcelona. El pròxim partit dels roig-i-negres serà dissabte, a les vuit del vespre, a la pista de l’Sporting de Portugal. L’últim partit de la fase de grups de la Lliga Europea, on els reusencs ja estan classificats pels quarts de final com a caps de sèrie.

C.P. Reicomsa Alcobendas: Martín Rodríguez, Mario Martínez, Marcos López, Gonzalo Pérez i Cesar Candanedo – cinc inicial.

Reus Deportiu La Fira: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Raül Marín i Marc Torra – cinc inicial.

Àrbitres: Sergi Mayor i Jorge Martínez.