El Reus remunta i s'imposa 4 a 3 davant el CH Mataró

Els reusencs han aconseguit reconduir el partit i sumar una victòria

• El Reus ha començat per sota en el marcador

Clàudia Bonet

• Martí Casas ha estrenat l'electrònic amb un gol al minut 13

• Els dos gols de Selva han permès la remuntada

El Reus rebia la visita del Mataró, un equip que tot i ocupar la catorzena plaça, ja havia demostrat en aquestes darreres jornades que podia plantar cara. Els mataronins no els ho han posat gens fàcil des d'un bon principi i els reusencs han hagut de lluitar per poder reconduir el partit. Després d'uns primers instants on els dos equips s'han anat provant, Martí Casas ha estrenat l'electrònic amb un gol al minut 13. Els roig-i-negres han disposat de nombroses ocasions però no han aconseguit batre a Jordi Esteve. Al 15, Oriol Parera ha vist una blava per protestar una decisió arbitral, però els reusencs no han tingut fortuna i s'ha arribat al descans sense cap més moviment.

En el segon temps, el ritme del joc s'ha anat intensificant i això ha desencadenat amb més moviments a l'electrònic. Al 26, els visitants han disposat d'un tir directe, després d'una falta de Platero sobre Aniol Mangas, que Roger Molina ha aturat. En la següent jugada, després d'una combinació entre Eric Florenza i Aniol Mangas, aquest darrer ha fet el segon. El 0 a 2 s'ha mantingut fins al minut 33 quan Platero ha superat Jordi Esteve des de falta directa, la desena dels visitants. Instants més tard, ha estat el torn dels mataronins, però Roger Molina, un cop més, n'ha aturat el tir.

Amb el gol, els roig-i-negres han intensificat el ritme i els resultats han arribat. Xavi Rubio ha establert l'empat a dos al 38 i després ha estat el torn de Jepi Selva per partida doble. Els dos gols de Selva han permès la remuntada, tot i que els de Joan Carles Vadillo, han reduït les distàncies amb un gol d'Èric Florenza al minut 43. En els darrers instants, la intensitat ha estat la protagonista. Quan faltaven disset segons, Povedano i Platero han vist una blava per encarar-se, però el marcador ja no s'ha mogut i amb el 4 a 3 s'ha arribat al final d'un partit més complicat del que es podia esperar a priori. Els d'Alejandro Domínguez sumen 28 punts i es mantenen a la quarta posició. El pròxim partit serà el dimarts 13 a la pista del Moritz Vendrell.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Costa, Xavi Rubio, Jepi Selva i Matías Platero -cinc inicial-. Marc Coy, Joan Salvat i Marc Ollé.

Mataró: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Marc Povedano, Èric Florenza i Martí Casas -cinc inicial-. Èric Serra, Oriol Parera, Marçal Oliana i Oriol Pujol.

Àrbitres: Alberto Garrote i Xavier Galán.

Aquesta crònica rep la col·laboració de Restaurant Ca la Peirona, carrer d'Àngel Guimerà, 1, Vilaplana, telèfon 977815171.