Dijous, 25 d'Abril de 2024

El Reus s'agafa fort a la quarta plaça

Els reusencs s'han acabat imposant per 3 gols a 1 a l'Igualada al Palau d'Esports

22 de Maig de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus s'ha imposat a l'Igualada

Clàudia Bonet

Els reusencs, conscients que en aquest últim tram de la temporada no poden afluixar si volen aconseguir el seu objectiu, han sortit a buscar el primer gol de la nit i no ha tardat a arribar. Raül Marín, al minut 6, ha anotat l'única diana que s'ha vist en el primer temps. Amb l'1 a 0, els visitants també han disposat d'ocasions, la més clara, un penal que Cesar Vives no ha aconseguit transformar.  Amb alternatives en el joc, però sense cap més canvi en l'electrònic s'ha arribat al descans.

En la segona meitat, s'ha intensificat el ritme i les anades i vingudes han estat constants. Els visitants han pressionat més a l'atac però Roger Molina s'ha mostrat intractable en nombroses ocasions. Al 33, Sergi Pla ha tingut una ocasió amb un tir des de falta directa, però Molina ha cobert bé la porteria reusenca. Instants més tard, al 35, Marín ha vist una blava i els jugadors de Ferran López ho han aprofitat per establir l'empat. Tot i que els reusencs han refusat alguns tirs amb inferioritat numèrica, finalment, Joan Muntané ha aconseguit batre Molina fent pujar l'1 a 1.

Els darrers minuts han estat de màxima intensitat i els dos equips han disposat d'ocasions. Raül Marín ha vist com li anul·laven un gol i els visitants s'han trobat amb un Roger Molina que ha impedit qualsevol intent, però finalment Joan Salvat, amb dues dianes, ha acabat desencallant el partit i donant la victòria per 3 gols a 1 als reusencs. Els d'Enrico Mariotti sumen tres punts que els permeten seguir ocupant la quarta posició quan falten dues jornades pel final de la temporada. El pròxim partit serà dissabte, a les set de la tarda, al Palau Blaugrana.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Marc Coy i Raül Marín -cinc inicial-. Joan Salvat, Marc Ollé i Sergi Torné.

Igualada Calaf Grup: Elagi Deitg, Roger Bars, Sergi Pla, Toni Baliu i Pol Galbas -cinc inicial-. Nil Garreta, César Vives, Joan Muntané i Jordi Méndez.

Àrbitres: Antonio Gómez i Iñigo López.