Dijous, 25 d'Abril de 2024

El Reus s’emporta els tres punts de Portugal

Els reusencs han guanyat per 3 gols a 6 a l’Oliveirense i se situen líders del grup A

09 de Desembre de 2017, per Clàudia Bonet
  • Imatge d'arxiu d'un partit entre l'Oliveirense i el Reus Deportiu

Claudia Bonet

El Reus s’ha imposat per 3 gols a 6 a l’Oliveirense en el partit corresponent a la fase de grups de la Lliga Europea. Els locals s’han avançat en els primers minuts del partit, però els reusencs han respost ràpidament amb un gol de Marc Torra i han tornat a estalir l’empat. Àlex Rodríguez ha fet el segon abans del descans.

En la segona meitat, els de Jordi Garcia han eixamplat les distàncies amb el tercer de la mà de Marc Torra. Els locals però, han reduït les diferències  amb el 2 a 3. Raül Marín ha aparegut quan faltaven cinc minuts pel final marcant el quart i el cinquè consecutius. Els portuguesos han reduït amb el 3 a 5 al 47, però Casanovas, de penal, ha fet el sisè i definitiu.

El Reus Deportiu se situa líder del grup A amb sis punts. Els reusencs només havien jugat un partit de la fase de grups de la Lliga Europea, ja que el primer es va aplaçar per la cancel•lació del vol amb el que havia de viatjar el Viareggio. En el partit disputat, els roig-i-negres van guanyar per 4 gols a 8 a la pista de l’Iserlohn.