Els reusencs s'imposen 7 a 0 al CP Cerceda i s'aferren a la quarta posició

07 de Desembre de 2014, per Clàudia Bonet
  • Matías Platero, durant el partit

Clàudia Bonet

L'encontre ha començat amb la intensitat habitual d'un enfrontament entre dos rivals directes. Amb la classificació com a caps de sèrie per la Copa del Rei en ment, els reusencs eren conscients de la importància de guanyar i han sortit endollats. Els roig-i-negres han anat a l'atac, i en canvi el conjunt gallec intentava mantenir-se fort defensivament. Al minut 5, l'àrbitre ha mostrat una blava al porter visitant per un cop amb l'estic a la mà de Costa. En el corresponent tir directe, Marc Ollé, que ha sortit per a l'ocasió, no ha aconseguit superar Martín Rodríguez, el segon porter gallec.

Els roig-i-negres han aprofitat la superioritat numèrica per pressionar l'àrea visitant i així ha arribat el  primer gol de la nit  de la mà de Marc Coy. El jugador reusenc, amb un tir potent des de mitja pista, ha estrenat el marcador. Instants més tard, el mateix Coy ha fet el segon. Amb el 2 a 0, els reusencs han seguit bolcats a l'atac i Xavi Rubio ha marcat el tercer al minut 18.

Roger Molina s'ha mostrat un mur sota els pals al llarg de l'encontre. Al 23, els visitants han disposat d'un tir directe, corresponent a la desena falta dels locals, però Pablo Fernández ha estavellat la bola al pal. Un minut més tard, Jepi Selva ha fet el quart gol abans del descans.

En la segona meitat, els homes d'Alejandro Domínguez han sentenciat el partit. Marc Ollé ha transformat un tir de falta directa, la desena dels visitants, tot fent el cinquè i l'han acompanyat Joan Salvat i Xavi Rubio establint el 7 a 0 al minut 36. Els dos equips han disposat de més ocasions però el marcador ja no s'ha mogut. Els gallecs han tingut una altra oportunitat amb  la quinzena falta dels reusencs, però Roger Molina, impecable, ha refusat el tir del xut directe.  Per la seva banda, els roig-i-negres han disposat d'un penal, després que l'àrbitre mostrés una blava a Pablo Togorés per una falta dins l'àrea, i una falta directa que en les dues ocasions ha refusat  Guillermo José Diminguez.

Amb el 7 a 0 els reusencs sumen 22 punts i es mantenen quarts a quatre punts del cinquè classificat. En la  següent jornada de l'OK Lliga els  d'Alejandro Domínguez rebran el segon classificat, el Coinasa Liceo.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Costa, Jepi Selva Marc Coy i Matías Platero - cinc inicial -  Marc Ollé, Joan Salvat, Xavi Rubio i Marc Pujol.

CP Cerceda: Gullermo José Diminguez, Pablo Fernández B., Juan Fariza, Pablo Togores i Jacobo Mantiñan - cinc inicial – Martín Rodríguez, Gonzalo Pérez i Pablo Fernández G.

Àrbitres: German Sandoval i Raúl Burgos.