Dissabte, 15 de Desembre de 2018

Els cursets de natació del Consell Esportiu del Baix Camp reben més de 500 participants

Els programes 'Natació a la comarca' i 'Natació per a nadons' compten aquest curs 17-18 amb més inscrits i hores ofertades

06 de Novembre de 2017, per
  • Diversos infants, en un curs de natació del Consell Esportiu del Baix Camp

    Cedida

Els cursets d’iniciació i aprenentatge de la natació que organitza des de fa més de tres dècades el Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) ja han començat, comptant amb un total de 520 participants, repartits entre 330 inscrits al programa 'Natació a la comarca' i 190 de al 'Natació per a nadons'. 

A més, enguany s’ha introduït com a novetat el programa de natació per a adults que s’iniciarà el pròxim mes de gener, mentre que s’han ofertat més hores per fer cursos i s'ha reduït la ratio d’alumnes per sessió.

El programa 'Natació a la comarca: petits', destinat a nens i nenes de 24 mesos a 3 anys, es desenvoluparà durant 28 sessions de 50 minuts cadascuna. El Reus Deportiu i la piscina municipal de la Selva del Camp són els escenaris d’aquests cursets. Pel que respecta a 'Natació a la comarca', per a nascuts l’any 2014 o anteriors, es faran 28 classes de gairebé una hora cadascuna tant a Reus com a la Selva. 

Així mateix, dins el programa 'Natació per a nadons, es dona cabuda als infants des de 4 mesos fins al 3 anys. Les 28 sessions, tant al Reus Deportiu com a la Selva del Camp, són de 30 minuts i s’estan realitzant amb la presència dins la piscina d’un progenitor amb qui comparteix l’aprenentatge.

Per al mes de gener està programat l’inici del programa 'Natació per a Adults', amb seu a la piscina de la Selva del Camp i dues o tres sessions de 45 minuts cadascuna dirigides a majors de 18 anys.

Els cursos de natació que organitza el CEBC continuaran cada cap de setmana fins al 17 de desembre, aturant-se per les festes nadalenques i reprenent-se l’11 de gener. L’activitat clourà el mes de maig.

COMENTARIS (0)

Reportatges