El davanter roig-i-negre ha marcat 7 gols, que han donat 12 punts al CF Reus

03 de Maig de 2017, per Josep Gallofré
  • Máyor, en el moment de marcar contra el Nàstic

Fabián Acidres

El gol de Máyor el passat dilluns contra el Nàstic va fer esclatar d'alegria els seguidors del CF Reus Deportiu. El davanter roig-i-negre enviava la pilota al fons de la xarxa en el minut 90, en l'única ocasió clara de gol dels reusencs. No és el primer gol decisiu de l'alacantí aquesta temporada. De fet, el futbolista s'ha erigit com el màxim anotador de l'equip, amb un total de set gols, i ha donat 12 punts als de Natxo González.

Máyor no destaca per la seva gran capacitat golejadora, i més pel treball en equip i per la seva actuació com a segon davanter. De fet, en el seu antic equip, l'Alcorcón, el davanter també va marcar set gols en dues temporades. Això sí, va fer 11 passades de gol.

El fubolista va debutar amb l'elàstica roig-i-negra contra el CD Numancia, el 10 de setembre. Máyor, però, no es va estrenar com a golejador fins a l'encontre al camp de l'Oviedo, on va marcar també en el tram final de partit el 0 a 1 definitiu. Contra el Lugo, en la jornada 11 a l'Estadi Municipal, el davanter va fer l'1 a 0. El resultat final fa afavorir el Reus per 2 a 1. La jornada següent, al camp del Huesca, Máyor estrenava el marcador, tot i que l'equip va caure per 2 a 1.

El davanter va tornar a ser decisiu en l'últim partit de la primera volta, contra l'Almería. De nou el Reus vencia per 1 a 0 i el davanter era l'autor del gol. Una jornada després, contra el Mallorca i també a l'Estadi Municipal, el futbolista marcava en un matx que va finalitzar amb empat a 1.

Des de llavors, Máyor va estar set jornades sense veure la porteria contrària, i en tres partits no va formar part de l'onze inicial per lesió. Després d'una dolorosa derrota contra el Girona a casa, el CF Reus visitava el camp del Tenerife, un altre rival complicat. Al minut 14, el davanter d'Aspe marcava després d'una assistència d'Alberto Benito i donava el triomf al Reus en un dels estadis més complicats de la categoria.

El problema del gol

Just després del triomf a les Illes Canàries, el CF Reus va entrar en una mala dinàmica de resultats i de gol. Els roig-i-negres no van veure la porteria contrària durant més de 600 minuts. Tot i intentar-ho, els reusencs no aconseguien enviar la pilota al fons de la xarxa en una situació que començava a ser desesperant.

Amb el Reus fregant la zona de descens, va arribar el derbi amb el Nàstic. Al minut 90, un contraatac de David Haro el finalitzava Máyor. Era el setè gol del davanter roig-i-negre, i segurament el més important de la temporada fins al moment.