Dissabte, 26 de Maig de 2018

Els participants del programa Slim Diet ja s'han aprimat una mitjana de 5,5 quilograms cadascun

El programa compta amb la combinació de sessions d'Slim Belly, entrenament i la planificació detallada d'una nutricionista

15 de Març de 2017, per Redacció
  • Els participants del programa d'aprimament Slim Diet

    Cedida

El programa d'aprimament del Club Tennis Reus Monterols, Slim Diet, ha complert un mes des del seu inici, el passat 1 de febrer, i els seus sis participants ja s'han aprimat uns 5,5 quilograms de mitjana cadascun. Aquest programa consisteix en 12 sessions d'entrenament específic i personalitzat amb la faixa Slim Belly i una dieta especialment dissenyada per a cada persona per part de la nutricionista, amb l'objectiu que els participants s'aprimin fins a dues talles en vuit setmanes.

Els participants d'aquesta segona edició van ser escollits pels entrenadors i la nutricionista del Fitness Center del CTRM entre més de 850 candidats. Iñaki Vega, Alexandra Carrilero, Olaya Pérez, Ingrid Elvira, Juan María de Haro i Santiago Mateu són els components de l'equip que s'ha format per dur a terme el programa.

Els resultats a mig programa

Els sis participants han aconseguit reduir pes i centímetres de perímetre abdominal. En un mes de programa, i encara que queden tres setmanes més, s'han aprimat un total de 32 quilograms i han reduït 62 centímetres (amb la suma de tots). Més concretament, els resultats personals són: Santiago Mateu s'ha aprimat 7,5 kg i ha perdut 18,5 cm de perímetre abdominal; Olaya Pérez ha aconseguit perdre 6,4 kg i 10 cm; Juan Maria De Haro ha reduït 4,1 kg i 7 cm; Ingrid Elvira ja s'ha aprimat 5,7 kg i 6,5 cm; Iñaki Vega ha aconseguit reduir 5,1 kg i 7,5 cm, i finalment, Alexandra Carrilero ja ha perdut 4,6 kg i fins a 12,5 cm.

L'evolució del programa es pot seguir des del seu lloc web i al perfil de les xarxes socials del club reusenc. Allà es poden trobar les dades d'aprimament que es van actualitzant periòdicament. El club reusenc manté l'oferta especial a tots els que van inscriure's al càsting de l'Slim Diet fins a finals de mes: 12 sessions d'Slim Belly per 40 euros per als socis i 54,90 euros per a qui no ho sigui.

COMENTARIS (0)