Els participants del programa Slim Diet ja s'han aprimat una mitjana de 5,5 quilograms cadascun

El programa compta amb la combinació de sessions d'Slim Belly, entrenament i la planificació detallada d'una nutricionista

15 de Març de 2017, per Redacció

  • Els participants del programa d'aprimament Slim Diet

    Cedida

El programa d'aprimament del Club Tennis Reus Monterols, Slim Diet, ha complert un mes des del seu inici, el passat 1 de febrer, i els seus sis participants ja s'han aprimat uns 5,5 quilograms de mitjana cadascun. Aquest programa consisteix en 12 sessions d'entrenament específic i personalitzat amb la faixa Slim Belly i una dieta especialment dissenyada per a cada persona per part de la nutricionista, amb l'objectiu que els participants s'aprimin fins a dues talles en vuit setmanes.

Els participants d'aquesta segona edició van ser escollits pels entrenadors i la nutricionista del Fitness Center del CTRM entre més de 850 candidats. Iñaki Vega, Alexandra Carrilero, Olaya Pérez, Ingrid Elvira, Juan María de Haro i Santiago Mateu són els components de l'equip que s'ha format per dur a terme el programa.

Els resultats a mig programa

Els sis participants han aconseguit reduir pes i centímetres de perímetre abdominal. En un mes de programa, i encara que queden tres setmanes més, s'han aprimat un total de 32 quilograms i han reduït 62 centímetres (amb la suma de tots). Més concretament, els resultats personals són: Santiago Mateu s'ha aprimat 7,5 kg i ha perdut 18,5 cm de perímetre abdominal; Olaya Pérez ha aconseguit perdre 6,4 kg i 10 cm; Juan Maria De Haro ha reduït 4,1 kg i 7 cm; Ingrid Elvira ja s'ha aprimat 5,7 kg i 6,5 cm; Iñaki Vega ha aconseguit reduir 5,1 kg i 7,5 cm, i finalment, Alexandra Carrilero ja ha perdut 4,6 kg i fins a 12,5 cm.

L'evolució del programa es pot seguir des del seu lloc web i al perfil de les xarxes socials del club reusenc. Allà es poden trobar les dades d'aprimament que es van actualitzant periòdicament. El club reusenc manté l'oferta especial a tots els que van inscriure's al càsting de l'Slim Diet fins a finals de mes: 12 sessions d'Slim Belly per 40 euros per als socis i 54,90 euros per a qui no ho sigui.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.