Els participants del programa 'Slim Diet' s'aprimen 44 quilos en total

Han assistit a 12 sessions d'entrenament específic

03 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Imatge dels 6 participants al programa 'Slim Diet'

    Cedida

Les 12 sessions del programa 'Slim Diet' del CT Reus Monterols han aconseguit que els 6 participants s'hagin aprimat 44 quilograms en total i reduït 194 centímetres de cintura. Aquestes són les dades extretes després del seguiment de la nutricionista, les 12 sessions d''Slim Belly' i l'entrenament personalitzat al Fitness Center.

El programa va finalitzar el passat dissabte, després que s'iniciés el mes de febrer. Iñaki Vega, Alexandra Carrilero, Olaya Pérez, Ingrid Elvira, Juan Maria de Haro i Santiago Mateu han estat els participants d'aquesta segona edició d'entre més de 850 candidats.

Durant aquest temps, tots han dut a terme diverses activitats i controls. Han assistit a 12 sessions d'entrenament específic amb la faixa 'Slim Belly', han fet una dieta dissenyada per cadascun per part de la nutricionista Leyre Revilla, i han portat a terme múltiples sessions al Fitness Centre del CT Reus Monterols, dirigits per l'equip d'entrenadors personals del club.

Sergi Mateu s'ha aprimat 11 quilograms i ha perdut 38,5 centímetres de perímetre abdominal; Olaya Pérez ha perdut 8,3 quilos i 34 centímetres; Juan Maria de Haro 5,5 i 25 centímetres; Ingrid Elvira s'ha aprimat 8,8 quilos i 34 centímetres; Iñaki Vega ha aconseguit reduir 5,1 quilograms i 15 centímetres; i, finalment, Alexandre Carrilero ha perdut 4,7 quilos i fins a 47,5 centímetres a la part abdominal.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.