Dijous, 25 d'Abril de 2024

Empat agredoç del Reus Deportiu Miró a l'Ateneu

Els reusencs han manat sempre en el marcador fins que el Noia ha empatat a deu minuts d'acabar un partit brillant (4-4)

26 d'Octubre de 2019, per Infocamp.cat/ Josep Cartanyà
  • Imatge d'arxiu dels jugadors del Reus Deportiu Miró celebrant un gol

Infocamp.cat

El Reus Deportiu Miró ha sumat un punt aquest migdia en la seva visita al Pavelló Olímpic de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia (4-4), que ha resultat ser insuficient després que els de Jordi Garcia hagin estat gairebé tot el partit per davant en el marcador. Tres targetes blaves contra el Reus i les errades a pilota aturada en els minuts finals han impedit la victòria del quadre visitant.

El partit ha començat amb un gol matiner d'Àlex Rodriguez, al minut 3, que ha transformat un penal per una acció assenyalada anteriorment (0-1).Tot i el gol del Reus, el Noia s'ha continuat mostrant força ofenssiu en els primers minuts i Càndid Ballart -que tornava avui a la titularitat- ha hagut d'intervenir en diverses ocasions.

El Reus mana en el marcador

Quan semblava que el Reus estava més tancat en tasques defensives, al minut 9 ha arribat un contraatac letal protagonitzat per Pablo Nájera i Romà Bancells, que ha fet l'assistència definitiva a Nájera, que ha culminat la jugada amb el segon gol del Reus Deportiu i també del seu compte particular aquesta temporada (0-2).

Al minut 14, l'àrbitre sanciona amb una targeta blava Romà Bancells per protestar una possible falta, però com que el joc estava aturat no s'ha assenyalat la corresponent falta directa. Amb tot, el Reus Deportiu Miró ha hagut de jugar dos minuts amb inferioritat numèrica.

Després d'uns minuts d'anades i vingudes, el Noia Freixenet ha aconseguit retallar distàncies gràcies a un tret de Xavi Costa, al minut 18, que ha fet pujar l'1-2 al marcador.

Al minut 20, segona targeta blava contra el Reus Deportiu Miró. L'àrbitre ha sancionat de forma molt estricte una acció del júnior Ferran Giménez, que ha hagut d'abandonar la pista. La falta directa llançada per l'ex del Vendrell, Jordi Ferrer "Ferrati", ha estat aturada per Càndid Ballart, que li ha endevinat la intenció. El Reus ho ha passat malament en aquests nous dos minuts d'inferioritat numèrica, sobretot, en una acció en què Marc Julià ha perdut una bola en defensa que ha estat a punt de suposar l'empat pels penedesencs.

Però, al minut 23, el mateix Marc Julià ha protagonitzat una gran acció i ha marcat el tercer gol pels reusencs (1-3). Un gol psicològic perquè arribava a les portes del descans.

Àlex Rodríguez ha tingut una bona ocasió, a mig minut per finaltizar la primera part, per posar el quart gol al marcador, però no ha pogut transformar un penal assenyalat sobre ell.

A la represa, el Noia ha buscat des del primer moment la porteria de Ballart fins que l'ha trobat gràcies a un gol Jordi Ferrer, al minut 33, que tornava a apropar els locals al marcador (2-3).

Al minut 34', el Noia comet la seva desena falta i Marc Julià, especialista en faltes directes, ha aconseguit materialitzar-la una vegada més amb el quart gol del Reus (2-4).

Però, al minut 36, Sergi Lorca ha tornat a escurçar distàncies amb el tercer gol (3-4). El mateix Llorca hauria pogut anotar el gol de l'empat, al 39', però ha errat el llançament de la falta directa, aturada per Ballart, assenyalada després de la desena falta d'equip del Reus.

Tercera blava contra el Reus i empat del Noia

La parella arbitral no li ha tremolat gens la mà per amonestar a Marc Julià amb la tercera targeta blava contra un jugador del Reus. Era el minut 41, i Xavi Costa no ha desaprofitat l'ocasió per anotar el penal que acabaria donat l'empat al seu equip (4-4).

En la recta final del matx, encara han passat coses, però cap d'elles ha estat determinant per decantar el marcador cap a un dels dos equips. En els últims minuts el joc ha embogit i no hi ha hagut treva per a les defenses d'ambdues porteries.

Al minut 44, el Noia comet la seva cinquena falta del segon cicle, però aquest cop Julià no ha pogut batre al porter local.

I al 46', l'àrbitre torna a amonestar una protesta amb targeta blava -aquest cop sobre el jugador del Noia Sergi Aragonès-. Àlex Rodríguez, encarregat del llançament del penal no ha pogut anotar, desaprofitant una nova oportunitat per endur-se la victòria de l'Ateneu.

Amb aquest empat, el Reus Deportiu Miró se situa provisionament sisè a l'OK Lliga, amb 8 punts. El pròxim 2 de novembre, a les 21:00h, el Reus s'enfrontarà al Palafrugell al Palau d'Esports.

CE Noia Freixenet (4): Martí Zapater, Jesús Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa, Pol Manrubia, Antoni Salvadó, Roger Montserrat, Sergi Llorca i Sergi Aragonès.

Reus Deportiu Miró (4): Càndid Ballart, Àlex Rodríguez, Ferran Giménez, Joan Salvat, Tiago Rafael, Marc Julià, Pablo del Río, Pablo Nájera, Romà Bancells i Luka Hernández.

Gols:

Primera part: 0-1, Àlex Rodríguez (3'); 0-2, Pablo Nájera (13'); 1-2, Xavi Costa (18'); 1-3, Marc Julià (23').

Segona part: 2-3, Jordi Ferrer (33'); 2-4, Marc Julià (34'); 3-4, Sergi Llorca (36'); 4-4, Xavi Costa (41').

Faltes d'equip: CE Noia (19) / Reus Deportiu (13)

Targetes blaves: Romà Bancells (14'); Ferran Giménez (20'); Marc Julià (41'); Sergi Aragonès (46').

Àrbitres: Raúl Burgos Manotas i Daniel Villar Costa