Dijous, 25 d'Abril de 2024

Empat agredolç del CF Reus B Cambrils davant el Llagostera, el líder de Tercera

Els d'Albert Company han dominat al llarg dels 90 minuts però no han estat capaços de desequilibrar la balança

11 de Novembre de 2018, per Redacció
  • El migcampista Jordi Oribe en un instant del partit davant el Llagostera

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha sumat un punt en la visita del líder de la categoria, la UE Llagostera, al Nou Municipal de Cambrils (0-0). Tot i ser sempre positiu puntuar davant del líder, els roig-i-negres han tingut ocasions suficients per endur-se els tres punts en un duel dominat de cap a peus pel Reus B.

El filial roig-i-negre no s'ha vist condicionat pel fet d'enfrontar-se al líder i, si hi ha hagut un dominador en els primers 45 minuts, aquest ha estat el CF Reus B Cambrils. El conjunt d'Albert Company ha gaudit de més control de la pilota i ha generat més rematades i perill. Ernest Forgas ha tingut un parell d'ocasions per posar els del Baix Camp per davant en el marcador: una rematada de cap i un xut que ha aturat el porter. Fabra tampoc no ha pogut marcar en una rematada al segon pal després d'una centrada de Reina. El Llagostera, en canvi, ha generat perill en jugades puntuals i de contraatac, que no han acabat representant un perill per a la porteria defensada per Chechu Grana. Amb el 0-0 i un CF Reus B Cambrils plantant cara al líder s'ha arribat al descans.

El Llagostera ha sortit a la segona part decidit a buscar el gol, tenint l'oportunitat d'aconseguir-ho al minut 53 amb una tova rematada de cap de Sascha que ha aturat sense problemes Chechu Grana. El filial roig-i-negre no ha tardat a reaccionar i ràpidament ha tornat a agafar les regnes del partit, gaudint de diverses oportunitats per marcar. Adrià Arjona s'ha topat dues vegades amb el porter visitant, que ha hagut de realitzar una doble gran intervenció per evitar la diana del vila-secà. També Forgas ha vist com Amantini evitava la seva diana amb la porteria pràcticament buida.

Amb el pas dels minuts, el conjunt entrenat per Albert Company ha seguit inquietant la porteria rival. Ernest Forgas ha tornat a ser el protagonista de l'atac roig-i-negre amb un xut des de la frontal després d'una gran jugada col·lectiva que ha marxat alt i, poc després, amb una rematada de cap forçada que no ha acabat trobant porteria. Perquè un dels focus de perill del filial reusenc han estat les bandes. Precisament, en una d'aquestes accions ha estat a punt de caure el primer gol, però la centrada de Martí Vilà no ha trobat rematador per ben poc.

Finalment, CF Reus B Cambrils i UE Llagostera s'han repartit els punts i el filial roig-i-negre ja en suma 17 aquesta temporada. Això permet als del Baix Camp situar-se a la 14a posició, tot i haver disputat entre un i dos partits menys respecte als rivals més pròxims a la classificació. Diumenge vinent a les 12.00 hores, el conjunt d'Albert Company visitarà el camp del Granollers en el partit corresponent a la 16a jornada de lliga del grup 5 de Tercera Divisió.