Dissabte, 20 d'Abril de 2024

Empat amb gust de victòria del Reus Deportiu a la pista del Girona

El capità del Reus, Joan Salvat ha rescatat un punt des de la pena màxima quan faltaven 32 segons pel desenllaç (5-5)

27 d'Octubre de 2018, per Joan Gomis
  • El capità Joan Salvat ha rescatat un punt als últims sospirs (Imatge d'arxiu)

El Reus Deportiu ha rascat un punt "in extremis" a la pista del Girona (5-5) en un partit vibrant. Els dos equips s'han situat per davant del marcador en diversos instants del partit. Com en l'enconctre amb el Noia, al Reus li ha faltat sentenciar a través de la bola aturada. Curiosament, l'equip reusenc ha aconseguit el mateix resultat, empat a 5 cinc gols .

El Girona s'ha avançat amb un gol d'Oriol Garcia quan faltaven gairebé 9 minuts per al descans (1-0). Però l'avantatge li ha durat molt poc al conjunt entrenat per Benito. Un minut més tard, Marc Julià ha situat l'empat (1-1). A tres minuts pel descans, el local Marc Palau ha tornat a posar el Girona per davant (2-1).

Segon període vibrant

En el segon període, el Reus ha sortit amb la convicció de remuntar el partit. En només dos minuts ha aconseguit batre fins a tres vegades al porter local Jaume Llaverola. Àlex Rodríguez en dues ocasions 2-2 i 2-3 i una diana del capità Joan Salvat amb un gran tir exterior des de més enllà de la frontal (2-4). El Reus ha gaudit de la desena falta, però Marc Julià no ha estat encertat davant el porter Jaume Llaverola. En la següent jugada, el Girona ha escurçat distàncies mitjançant Enric Torner (3-4). Al Reus li ha faltat encarrilar el partit.

Reacció local i tram final emocionant

Els locals han empat el partit a través de Marc Palau, amb un doblet particular (4-4). Mancaven poc més de 8 minuts per al final i el Reus estava a tan sols una falta per arribar a la desena. Fatídic tram final del partit en què els dos equips no s'han conformat amb l'empat. S'ha entrat en un joc obert i molta intensitat.

El jugador blanc-i-vermell, Raúl Pelicano ha superat Ballart per col·locar el 5-4, i un minut més tard, Àlex Rodríguez ha comès la desena, però Càndid Ballart ha endevinat les intencions de Pelicano i ha aturat el seu llançament. El tècnic del Reus, Jordi Garcia ha demanat temps mort en un moment crucial del partit. El Reus ha tingut una oportunitat d'or per empatar i aquesta vegada no l'ha desaprofitat. Els col·legiats han assenyalat penal a favor del Reus quan faltaven només 32 segons per al xiulet final. Joan Salvat ha fallat, però els col·legiats han decidit que es repetís la pena màxima. En la segona oportunitat, el capità no ha perdonat i ha situat el 5-5 definitiu. La decisió arbitral ha incomodat als seguidors gironins.

Empat amb gust de victòria del Reus Deportiu a la pista d'un rival directe. Els de la capital del Baix Camp se situen momentàniament a la quarta posició amb 12 punts sumats: 3 victòries i 3 empats.