Empat entre el CF Reus B Cambrils i el Santfeliuenc FC

Arnau Gaixas ha fet el gol del conjunt del Baix Camp

20 d'Agost de 2018, per Redacció
  • Imatge del partit entre el CF Reus Cambrils i el Santfeliuenc

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha empatat a 1 gol en la visita al camp del Santfeliuenc FC gràcies a un gol d'Arnau Gaixas al minut 90 de partit. El filial roig-i-negre ha estat superior i ha gaudit de la majoria d'ocasions de gol però no ha estat encertat de cara a porteria. En canvi, el conjunt local ha marcat en la primera i única acció clara de perill que ha gaudit. Finalment, l'equip d'Albert Company ha aconseguit treure un punt quan s'estava a punt d'acabar el partit.

En la primera part els dos equips han mantingut un duel igualat. El Santfeliuenc FC ha estat el primer a acostar-se amb perill quan Adri ha posat a prova Chechu Grana amb un xut exterior. El CF Reus B Cambrils ha anat madurant a poc a poc el partit fins que ha aconseguit dominar la possessió de la pilota. Malgrat això, el filial roig-i-negre no ha estat encertat en la darrera passada i ha buscat la porteria rival a base de jugades de pilota aturada. Al minut 37, Dani Reina ha gaudit de l'ocasió més clara. El lateral dret ha disparat des de la frontal de l'àrea però el seu xut ha sortit per sobre del travesser. Abans del descans, el duel ha baixat de revolucions.

El segon temps ha estat totalment diferent del primer. En aquest període s'han vist els dos gols del partit i, a més, el CF Reus B Cambrils ha monopolitzat el perill. Al minut 48 Ernest Forgas ha gaudit de la primera ocasió quan s'ha tret de la màniga un xut creuat que ha sortit fregant el pal dret. El Santfliuenc FC ha aprofitat l'única ocasió que ha tingut en el segon temps per inaugurar el marcador. Jaume ha avançat els locals amb una rematada de cap al minut 53.

Tot i el gol, l'equip d'Albert Company ha continuat tenint la iniciativa del joc. Al 58 Ernest Forgas ha gaudit d'un u contra u que el porter local ha refusat. Poc després, el porter del Santfeliuenc FC ha posat una mà providencial en una rematada de cap de Gaixas. En els darrers minuts de l'encontre, el filial reusenc s'ha bolcat a l'atac a la recerca del gol de l'empat. Finalment, l'ha trobat en una jugada de pilota aturada. Arnau Gaixas ha posat l'1-1 a l'electrònic mitjançant una rematada de cap a la sortida d'un córner.

Primer partit a domicili de lliga i primer punt que el CF Reus B Cambrils suma al caseller. El pròxim partit dels roig-i-negres tindrà lloc el diumenge vinent a dos quarts de 7 de la tarda, al Nou Camp Municipal de Cambrils davant el FC Vilafranca.