Divendres, 19 d'Octubre de 2018

Es presenta el projecte del polilleuger de l'Escola Joan Rebull de Reus

Està previst que la seva construcció finalitzi el 2019

06 de Juny de 2018, per Redacció
  • Imatge virtual polilleuger Joan Rebull

    Cedida

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d'altres membres del govern municipal i del grup municipal del PSC han donat a conèixer en els darrers dies el projecte de construcció del polilleuger annex a l'Escola Joan Rebull a la comunitat educativa d'aquest centre i a les associacions de veïns de la zona. Els projecte es redactarà i licitarà el 2018, amb la previsió que les obres s'acabin el 2019.

Aquest polilleuger és previst que tingui una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22 x 44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

L'ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: escolar (per activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers), extraescolar (de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí) i social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom (de dilluns a diumenge).

COMENTARIS (0)