Dijous, 28 de Març de 2024

Golejada per començar la segona volta

El Reus Deportiu s'imposa per 8-0 al Voltregà en la primera jornada de la segona volta amb tres gols de Salvat i Marín i dos gols d'Àlex Rodríguez

17 de Gener de 2018, per Infocamp.cat
  • El Reus Deportiu ha completat un partit perfecte davant del Voltregà

Cedida

Partit gairebé perfecte del Reus Deportiu, que ha dominat des del minut 1 i fins al final del partit. Al minut 11 Salvat avançaria els roig-i-negres, i dos minuts més tard Marín anotaria el segon. El mateix Marín, al 15, seria l'encarregat de fer el tercer, i Àlex Rodríguez situaria de penal el 4-0 a l'electrònic abans del descans.

En la segona meitat el domini roig-i-negre no ha minvat. Tot i una blava per Casanovas al minut 30, Petxi Armengol no anotaria la directa davant Ballart i l'equip es mantindria sòlid en la defensa amb un home menys. Al minut 38 Joan Salvat anotaria el cinquè gol del Reus, seguit dels gols d'Àlex Rodríguez al 41, Raul Marín, de directa, al 48 i el mateix Salvat al 50.

Amb aquesta golejada el Reus Deportiu consolida la tercera plaça de l'OK Lliga.