Dijous, 18 d'Abril de 2024

Guillem Segú, regatista del CN Salou, campió de Catalunya en la modalitat RS:X Juvenil

12 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Guillem Segú, amb el premi

Cedida

Guillem Segú, regatista del Club Nàutic Salou, s'ha proclamat campió en la modalitat Catalunya RS:X Juvenil. La gesta va tenir lloc el passat cap de setmana -8 i 9 d'abril-, data en què es va celebrar l'esmentat campionat i el Trofeu Els Salats de Raceboard, Techno 293 i Iniciació al Club Marítim de Torredembarra.

Pel que fa la classe Techno 293, el regatista del Club Nàutic de Salou, Ramon Batista, va obtenir la primera posició en la  categoria Sub 17. D'altra banda, en la categoria Sub 15, Xavi Jofré es va alçar amb el primer lloc.