Diumenge, 24 de Febrer de 2019

Jesús Olmo, sancionat amb 4 partits

El central va veure la targeta vermella directa contra el Tenerife, la passada jornada

16 de Maig de 2018, per Redacció
  • Jesús Olmo, en una imatge d'arxiu

    CF Reus

 

Dura sanció del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol al central del CF Reus, Jesús Olmo. El futbolista roig-i-negre ha estat castigat amb 4 partits per la vermella directa que va rebre contra el CD Tenerife, la passada jornada. 

L'àrbitre del partit, Jorge Valdés Aller, redactava en l'acta que Jesús Olmo va ser expulsat "per donar un cop de cap a Juan Villar". D'aquesta forma, el central del CF Reus no podrà jugar els tres últims partits que resten d'aquesta temporada i es perdrà, a més, el primer encontre del curs vinent. 

Tot i això, les imatges delaten que Olmo no va agredir en cap moment a Juan Villar. Per aquest motiu, el CF Reus ja ha anunciat que presentarà al·legacions als 4 partits de sanció. A més, Olmo rebrà una multa de 3000 euros i l'entitat roig-i-negra de 800 euros. 

 

COMENTARIS (1)

Comentaris

ANTONI  17 de Maig de 2018

ARA PENSA RECORRER EL REUS???

Es difícil que pugui prosperar un recurs amb alegacions a una determinada jugada. Aquest s´ auría d´ haber presentat durant les 24 hores següents a la celebració de l´ encontre. A les imatjes es veu ben clar que el succeit no correspon al redactat a l´ acta. El comportament d´ Olmo no va ser el correcte i es mereixedor d´ una sanció però també es mereixedor d´ una sanció el jugador del Ternerife i per aquest últim ha sortit impune d´ aquest afer. Els meus desitjos que la sanció esmentada tingui una reducció.

Reportatges