Diumenge, 24 de Febrer de 2019

La campanya ‘Respecta’m’ de prevenció de conductes sexistes estarà present en els Jocs Mediterranis

L’organització lliurarà material informatiu als més de 3.600 esportistes i instal·larà lones i vinils en cinc idiomes

12 de Juny de 2018, per ACN
  • Pla mig de Begoña Floria i Ana Santos, regidores de l'Ajuntament de Tarragona, durant la presentació de la campanya 'Respecta'm' durant els Jocs Mediterranis

    ACN

La campanya ‘Respecta’m’, que té com objectiu prevenir les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual, estarà present a diferents instal·lacions dels Jocs Mediterranis de Tarragona durant la seva celebració, del 22 de juny a l’1 de juliol. La regidora de Polítiques d’Igualtat, Ana Santos, ha subratllat que “aquesta serà la primera vegada que en una competició esportiva d’aquesta importància hi ha una campanya especifica adreçada a que els comportaments siguin els correctes respecte a les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual”. La iniciativa preveu el lliurament de material informatiu de la campanya als 3622 esportistes -2154 homes i 1468 dones- i al cos tècnic dels 26 països participants. També s’instal·laran lones i vinils dissenyats en català, castellà, anglès, francès i àrab.

Les lones del ‘Respecta’m’ s’ubicaran en diferents espais de l’anella olímpica; els vinils s’instal·laran en els vestuaris i els cartells informatius sobre la campanya es repartiran en diferents espais que acolliran activitats dels Jocs. La campanya està apadrinada per la llançadora olímpica de martell Berta Castells. També es facilitarà formació als voluntaris perquè en puguin donar informació.

Per la seva banda, el grup ‘Komando Nits Q’ farà sortides per les diferents seus de Tarragona i repartirà polseres, xapes, díptics i materials divers. Entre d’altres, estarà present de forma prèvia a l’acte inaugural dels Jocs al Nou Estadi i al centre de la ciutat durant la nit del 22 de juny. 

La campanya ‘Respecta’m’ la impulsen la regidoria de Polítiques d’Igualtat i compta amb la col·laboració de la Fundació Smart City Tarragona, el Ministeri d’Igualtat i la Generalitat de Catalunya.

COMENTARIS (0)

Reportatges