Dimarts, 26 de Març de 2019

La CUP exigeix al govern la venda 'immediata' de l'Estadi al CF Reus 'per evitar que marxi de la ciutat'

09 d'Abril de 2018, per Josep Gallofré
  • Els regidors cupaires Quadrada, Ciurana, Fernández i Llorens, a l'Estadi

    Cedida

Minuts després de la compareixença del màxim accionista del CF Reus i el seu president, Joan Oliver i Xavier Llastarri, en què s'ha anunciat la més que possible marxa de l'entitat a Riudoms, el grup municipal de la CUP al consistori ha reclamat al govern que lidera el batlle Pellicer que vengui "immediatament" l'equipament al club "per evitar que marxi de la ciutat".

D'aquesta manera, han indicat els cupaires, amb l'import econòmic que percebria l'Ajuntament amb l'operació podria fer-se una inversió "en nous equipaments esportius accessibles per a tothom per fomentar la salut". Cal recordar que, a banda dels independentistes, Cs també s'havia mostrat partidari de la venda del camp al CF Reus, al seu moment.

No obstant això, recentment el ple va validar la concessió de l'equipament a través d'un concurs, al qual aquest dilluns l'entitat roig-i-negra ha renunciat.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Ramon Salvat - Reus  09 d'Abril de 2018

Res d'estrany

Lògic, els nens de casa bona i “revolucionares” ja ho fan això de vendre patrimoni el mes aviat possible...... i el privat per damunt d'allò públic, o sigui revolució Olivariana, no bolivariana, je,.je....