Divendres, 29 de Març de 2024

La cursa de Sant Silvestre premiarà l'atleta número 10.000

Aquesta 11a edició de la prova tindrà lloc el 31 de desembre a un quart de 6 de la tarda

10 de Desembre de 2019, per Alba Cartanyà
  • Durant la roda de premsa a l'Ajuntament de Reus

    Alba Cartanyà

La cursa de Sant Silvestre de Reus, que arriba enguany a l'11a edició, premiarà l'inscrit o inscrita número 10.000 del total d'assistents que ha tingut la prova des que va començar l'any 2009. Ferran Cardiel, representant de Tretzesports, entitat organitzadora juntament amb la regidoria d'Esports i Reus, Esport i Lleure, ha explicat a la roda de premsa d'aquest dimarts 10 de desembre que el corredor o corredora número 10.000 rebrà com a regal un cap de setmana a Andorra amb tot inclòs. Aquest any, tots els participants s'emportaran una bossa i una samarreta commemorativa. 

El regidor d'Esports, Josep Cuerba, ha indicat que el certamen se celebra el dia 31 de desembre a la tarda i es divideix en quatre curses de diferents distàncies, tres adreçades a nens i nenes i l'última per a joves i adults amb un recorregut de 5.000 metres. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web de la cursa o a una carpa del Centre Comercial La Fira. La cursa Kids té un preu de 5 euros i la de 5 km, 12 euros, amb una assegurança d'accidents inclosa. Els dorsals es podran recollir els dies 28, 29 i 30 al centre comercial o el dia de la cursa a la plaça Anton Borrell. En aquests mateixos punts, es farà el recapte de les joguines que lliurin els participants, ja que aquest any la cursa de Sant Silvestre col·labora amb la campanya 'Cap nen sense joguines' promoguda per Ràdio Reus - Cadena Ser. 

La participació en aquesta cursa "ha anat creixent", indiquen des de l'organització, i per aquest any s'espera "superar el llindar dels 2.000 inscrits". Cuerba ha convidat tothom a acomiadar l'any amb aquesta "gran festa de l'esport", en un "ambient festiu, amb molts premis i solidaritat" que comença i acaba al complex de la Fira després de recórrer el centre de la ciutat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics