Dimecres, 20 de Febrer de 2019

La mascota Tarracvs visita l'Aeroport de Reus

19 de Juny de 2018, per Redacció
  • Tarracvs rebrà els visitants que arribin a Reus

    Cedida

L’Aeroport de Reus ha rebut una visita molt especial. Es tracta de Tarracvs, la figura emblema de la XVIII edició dels Jocs Mediterranis que se celebren del 22 de juny a l’1 de juliol a 16 municipis de la ciutat de Tarragona. En el marc del Projecte Tarracvs Parade, una iniciativa que vol apropar mitjançant l’art els jocs al ciutadà, l’Aeroport de Reus, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona i els Jocs Mediterranis, ha instal·lat una rèplica del Tarracvs al vestíbul de l’Edifici Arribades de la terminal.

La figura simula la bola del món, "una picada d’ullet a les connexions que s’operen des de l’Aeroport", i està feta a base de guix en la seva totalitat. Durant la setmana dels Jocs, l’Aeroport de Reus operarà 11 vols xàrter procedents de Sèrbia, Croàcia, Eslovènia i Alger. A més, el trànsit de vols comercials programats per aquests dies serà de 238 moviments i s’estima que passin per la instal·lació al voltant de 45.000 passatgers.

Tarracvs estarà present a l’Aeroport de Reus fins el mes d’octubre, data en la que finalitza el programa cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

COMENTARIS (0)

Reportatges