Divendres, 19 d'Abril de 2024

La tennista Leire Fernández, del Monterols, guanya el campionat de Catalunya aleví

A la final,es va imposar a Laura Garcia, jugadora del Club Andrés Gimeno, per 6-1 i 6-3

08 de Juny de 2015, per Redacció
  • Imatge del final de l'esdeveniment esportiu

Cedida

Leire Fernández, jugadora del Club Tennis Reus Monterols, va convertir-se en campiona de Catalunya en la categoria aleví femení el passat diumenge, en un partit disputat a les pistes de la Federació Catalana a la Vall d’Hebron, el mateix escenari de les Olimpíades de 1992.

La final del campionat la van disputar Leire Fernández i Laura Garcia, jugadora del Club Andrés Gimeno. La tenista del Reus Monterols va imposar-se a Garcia per 6-1 i 6-3. Per arribar a disputar la final del campionat de Catalunya Aleví, Leire Fernández ha hagut d’enfrentar-se a diversos rivals, davant els que ha demostrat un gran nivell des de la primera ronda.

Els resultats van ser més igualats a partir de quarts de final, fase en la que la jove jugadora del Club Tennis Reus Monterols va guanyar a la tenista Kautar Chelh, a qui va haver de remuntar un set en contra. Finalment, Leire Fernández va guanyar per 3-6, 6-4 i 6-2. Pel que fa a les semifinals, Leire va guanyar a la jugadora Judith Hernández per 6-4 i 6-3, victòria que la va portar cap a la final, on es va proclamar vencedora del campionat.