Cookie control
Diumenge, 21 de Juliol de 2019

L'Ajuntament convoca subvencions per al foment de l’activitat esportiva a Reus

El consistori hi destinarà 176.000 euros

16 d'Abril de 2019, per Redacció
  • Les subvecions destinaran una gran part dels diners a l'esport base

    Cedida

La regidoria d’Esports ha publicat aquest dimarts al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona l’anunci de la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats per al foment de l’activitat esportiva a la ciutat de Reus per a la temporada esportiva, entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 d'agost de 2019.

La convocatòria està dotada amb 176.000 euros. Les sol·licituds es podran presentar a partir del 17 d’abril i fins al 26 del mateix mes per mitjans electrònics a través de la seu electrònica, o personalment a les oficines d’atenció ciutadana, mitjançant cita prèvia, que es obtenir entrant a l'apartat de cita prèvia del web municipal o per mitjà de trucada telefònica (977 010 010). Es recomana demanar cita prèvia al més aviat possible. Es pot trobar tota la informació, requisits i formulari de la sol·licitud a l'apartat corresponent de la seu electrònica.

Una vegada sol·licitada la subvenció, es podrà consultar el seu estat a través de la carpeta ciutadana de la seu electrònica municipal, o bé telefònicament (977 010 010), amb el número de sol·licitud de registre proporcionat per l’Ajuntament en presentar-la.

Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les entitats esportives i aquelles entitats de la ciutat que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de la subvenció. En el cas de l'esport base, des del consistori es valoraran tant les activitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions de titularitat privada i/o que suportin el cost d'ús de les instal·lacions com aquelles que es portin a terme en instal·lacions de titularitat municipal, i en les quals participin esportistes de 6 a 17 anys. No obstant això, cal tenir present que en quedaran excloses les activitats que formin part de l'oferta d'activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius i/o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre. 

Pel que fa a la participació en activitats esportives regulars, es valorarà que les propostes es desenvolupin per entitats adscrites a competicions regulades per les federacions esportives o el Consell Esportiu del Baix Camp. En aquest àmbit, quedaran excloses les activitats de lleure o de competició de lleure del municipi (lligues de futbol 7, futbol sala, bàsquet, veterans, etc.) amb esportistes majors de 18 anys.

Quant a activitats esportives extraordinàries, es valorarà que es desenvolupin fora de les competicions regulars adscrites a les federacions esportives. Preferentment, es premiarà les que tinguin com a objectiu la promoció esportiva de base i/o aquelles que tinguin per objecte convocar activitats esportives a la ciutat, i que en portin el nom. Les organitzacions d’activitats es podran desenvolupar en instal·lacions pròpies o instal·lacions esportives municipals. Les que es desenvolupin en instal·lacions esportives municipals hauran de disposar del vistiplau de l’organisme gestor de les mateixes, almenys amb 120 dies d’antelació, i els compromisos dels organitzadors de fer-se càrrec de les despeses d’ús.

Per últim, l'Ajuntament també valorarà, en termes de transport, les activitats esportives -regulars o extraordinàries-desenvolupades per les entitats en competicions oficials individuals o d’equip en l'àmbit nacional o estatal, en categories juvenils o absolutes i per entitats d’esport de discapacitats físics, psíquics o sensorials, i que requereixin de transport per als desplaçaments.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric  16 d'Abril de 2019

Que paston

Con este dineral estais haciendo el ridiculo

Reportatges