Dimarts, 16 d'Abril de 2024

Lekic i deu més deixen a tocar la permanència del CF Reus

Els de López Garai han anat de menys a més i després del gol del serbi, han dominat gairebé tots els registres del matx, aconseguint finalment un 1 a 1 davant d'un bon rival

28 d'Abril de 2018, per Xavier Turu
  • Lekic ha sumat el vuitè gol de la temporada per sonar un punt als roig-i-negres

CF Reus

Emocions a flor de pell en un partit que podia significar molt més que tres punts per l'equip d'Aritz López Garai. El conjunt reusenc ha sortit concentrat i amb ganes de dominar la pilota i les possessions. Els roig-i-negres s'han defensat amb la pilota, en un inici de partit vibrant. Un Estadi Municipal més ple de l'habitual, ha començat animar als onze jugadors roig-i-negres que hi havia sobre la gespa amb més força que mai. La victòria valia la col·laboració de tots. Avui més que mai, l'equip i l'afició havien d'estar units per aconseguir un pas més en la seva particular història a Segona Divisió.

Bon futbol roig-i-negre amb regust agredolç

La primera ocasió del matx ha arribat al minut 5. Lekic, l'imperial davanter centre del Reus, ha rematat de cap una pilota centrada des del córner. Els aragonesos tenen un gran potencial i amb poques combinacions guanyaven profunditat per crear perill. Els locals tenien més l'esfèric però els visitants, amb pólvora ofensiva han acabat aprofitant el seu moment. El Reus passava per uns bons moments de joc fins que al minut 20, ha aparegut Toquero per posar per davant el conjunt que dirigeix Natxo González. Borja, amb talent i potencia, ha elaborat una bona jugada, on el sempre murri Toquero, només ha hagut d'acompanyar la pilota al fons de la xarxa.

Tot i el gol dels visitants, el conjunt de la capital del Baix Camp ha continuat picant pedra durant tot el primer temps i no ha abaixat els braços en cap moment. Era un esforç que valia la pena, la permanència estava a tocar i tothom ho sabia. Un Reus dominador durant dels primers 45 minuts, amb un únic handicap en forma de gol visitant, es quedava sense premi durant el primer temps després de pressionar, persistir i, sobretot, trepitjar molt l'àrea rival. A les acaballes del primer temps, ha aparegut un gran xut de Karim Yoda des de dins l'àrea i molt ajustat al pal, que s'ha convertit en gairebé l'ocasió més clara pels de López Garai. Un encertat Álvarez ha tornat a refusar a córner i allunyava de nou el perill.

Lekic en estat pur

El segon temps no ha pogut començar millor pels de Reus. Al minut 47, ha tornat a aparèixer el de sempre, Lekic donava força i empenta als roig-i-negres. El gegant balcànic ha tornat a ser-hi. Imprescindible davanter ofensiu en els esquemes de López Garai. Amb el gol, els roig-i-negres han pujat el ritme de joc i ràpidament l'equip s'ha mentalitzat d'anar a buscar el triomf. L'excel·lència del davanter serbi del Reus, tornava a aparèixer sobre la gespa del Municipal i ha estat a punt de donar el segon gol a l'equip català. Control i volea dins l'àrea del Serbi, que marxava fregant el pal de la porteria d'Álvarez.

Després de l'imperial partit dels roig-i-negres, on han dominat gairebé tots els registres del matx, els reusencs deixen la permanència a tocar, en un partit on s'ha demostrat una vegada més, el gran potencial de Lekic. El Reus ho ha tingut a tocar en un gran encontre ple d'esforç, lluita i sacrifici. Els de la capital del Baix Camp s'emporten mig premi, però unes sensacions futbolístiques gairebé excel·lents.

CF Reus: Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Menéndez; Gus Ledes, Juan Domínguez, Vítor Silva (Carbonell 78’); Yoda, Fran Carbia (David Haro 61’) i Lekic (Edgar Hernández 90’).

Real Zaragoza: Álvarez; Benito, Verdasca, Mikel, Lasure; Eguaras; Guti, Toquero (Febas 65’), Javi Ros (Zapater 74’); Papu (Pombo 87’) i Borja.

Gols: 0-1 Toquero (20’) i 1-1 Lekic (47’).

Àrbitre: Guillermo Cuadra Fernández, del col·legi balear.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 37 de LaLiga123, disputat a l’Estadi Municipal de Reus amb la presència de 3.820 espectadors.