Les gimnastes del Ploms acaben en primer lloc a la segona jornada dels Jocs Esportius

13 de Març de 2017, per

  • Les gimnastes del CN Reus Ploms

    Cedida

Èxit dels equips de gimnàstica rítmica participants a la segona jornada dels Jocs Esportius, que van tenir lloc aquest dissabte al pavelló de l'Hospitalet de l'Infant. En aquesta competició van tornar a participar els Clubs de la comarca del Baix Camp: AE Pare Manyanet, Col·legi La Vitxeta, CR La Selva del Camp, CR L’Hospitalet de l’Infant, CR Miami Platja, CR Vinyols, Reus Deportiu i CN Reus Ploms.

El CN Reus Ploms va participar amb quatre conjunts, un quartet i dos trios, i van tornar a acaparar la primera posició en totes les categories en les que participava. En concret, les esportistes del club van aconseguir el primer lloc en conjunt infantil nivell A, amb pilota i aparell; conjunt aleví nivell A, amb aparell, cordes i mans lliures; conjunt benjamí nivell A, amb mans lliures; conjunt benjamí nivell B, quartet aleví, trio benjamí i trio prebenjamí.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.