Dilluns, 22 d'Octubre de 2018

Lliuren la recaptació de la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la Lliga contra el Càncer

S'han entregat més de 500 euros entre la inscripció i la venda de dolços

10 de Gener de 2018, per Redacció
  • Lliurament de la recaptació

    Cedida

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Cristina Borràs, ha lliurat els diners aplegats en la sisena Cursa de Sant Silvestre del municipi a la presidenta de la delegació de la Lliga contra el  Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, Gemma Arias. Més de 500 euros recaptats amb la inscripció d’un euro per participant i amb la venda de dolços elaborats per voluntaris de la Lliga durant la jornada.

La Lliga, per la seva banda, va prometre invertir aquesta quantitat en la millora del malalt oncològic i en la realització  d’activitats de prevenció del càncer. La propera edició de la cursa també serà en benefici de l'entitat que lluita contra el càncer, segons ha anunciat la regidora Cristina Borràs, qui té previst establir més col·laboracions amb aquesta entitat al llarg del 2018.

A la sisena Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar el passat 24 de desembre al matí, s’hi van apuntar unes 400 persones, de totes les categories. 

COMENTARIS (0)