Dijous, 28 de Març de 2024

Mancats de gol

El CF Reus, tot i jugar un bon partit i gaudir de clares ocasions, només ha pogut aconseguir un 0-0

23 d'Abril de 2017, per Xavi Turu
  • El Reus ha estat incapaç de perforar la porteria de l'Alcorcón

CF Reus

Era dia per posar color a l’Estadi Municipal, contra l'AD Alcorcón (Madrid). Els tres punts pel CF Reus, una jornada més, eren importants per poder dormir amb la permanència una mica més encarrilada. Els aficionats reusencs des de l’inici han sortit disposats a animar l’equip. Els homes de Natxo González han aparegut a la gespa del Municipal de Reus connectats i amb ganes de generar bon futbol. Pressió alta a camp rival i bona col·locació defensiva.Als primers minuts de partit tots dos equips han optat per sortir al terreny de joc sense prendre riscos innecessaris. L’equip madrileny també volia la pilota i es presentava un duel intens entre tots dos conjunts al mig del camp.

Els madrilenys avisaven amb la primera ocasió. Al minut 10, Oscar xutava des de fora l’àrea, però la seva rematada sortia per sobre del travesser d’Edgar Badia. La resposta del CF Reus no s’ha fet esperar, un minuts després, una bona passada en profunditat cap a les botes de David Haro, ha servit perquè el jove davanter del conjunt reusenc disposés d’una doble oportunitat. Finalment el seu xut ha marxat desviat per l’esquerra de la porteria de Dmitrovic. El Reus començava a posar el seu bon joc i apareixien les primeres bones jugades.

Bones sensacions en els primers minuts

Els roig-i-negres anaven pel bon camí. Nomes faltava trobar una mica d’encert en les línies finals del camp. Máyor al minut 5 ha tornat a tenir una bona ocasió de perill que ha pogut aturar el porter de l’Alcorcón. La sensació que transmetia l’equip de Reus era de concentració i de ganes d’anar a buscar el matx.

Passaven els minuts i el conjunt de Natxo González anava fent-se amb el domini de la possessió. Aquest era un bon símptoma. Com és habitual en els últims partits del CF Reus, la profunditat per les bandes, que donava arribada a l’equip i les jugades a pilota aturada, eren dues de les eines que els reusencs utilitzaven amb molta solvència i confiança.

Només hi faltava l’encert en els metres finals

Vítor Silva ha tornat a tenir una clara ocasió per obrir el marcador, però el porter Dmitrovic ha pogut aturar el xut amb dos temps, sobre la mateixa línia de gol. A pilota atura, els madrilenys també han disposat d’una claríssima oportunitat. Un cop de cap d’Álvaro s’ha estavellat a la creueta de la porteria d’Edgar Badia. Seguidament, en un contraatac del conjunt local ha aparegut un nou córner. En aquesta jugada a pilota aturada,  Atienza ha posat a prova el porter local amb una bona rematada que Dmitrovic ha aturat, una altra vegada, sobre la mateixa ratlla blanca de la porteria local.

Vítor i David Haro s’han entès perfectament. Tots dos jugadors reusencs han culminat una gran jugada que ha deixat pràcticament sol a Vítor davant del porter Dmitrovic. Aquest últim, amb un gran rebuig, ha pogut desviar lleugerament la pilota a córner. El gol estava cada vegada més a prop i el bon joc dels roig-i-negres anava en augment. El descans era l’únic que podia aturar la bona primera meitat del Reus.

Després d’un primer temps on el Reus ha merescut més, els roig-i-negres han sortit amb la mateixa intensitat i ganes d’emportar-se els tres punts. La resposta dels socis i aficionats que s’han desplaçat avui al Municipal de Reus era la mateixa que durant el primer temps. L’estadi sabia de la importància vital dels tres punts i en tot moment estava amb l’equip.

Desencert en els últims metres

El CF  Reus continuava dominant el partit i tenint una bona circulació de la pilota. Al minut 61, Máyor ha tingut una clara oportunitat per obrir el marcador. El seu xut ha marxat fregant el pal de la porteria de Dmitrovic. La tònica es repetia, faltava encert en els metres finals.

Al minut 66, David Haro ha disposat d’una de les ocasions més clares de tot el matx. Ha tingut un claríssim un contra un davant de Dmitrovic, que finalment el davanter del CF Reus no ha pogut convertir en la primera alegria de la tarda. Els roig-i-negres han disposat de bones ocasions de perill per poder sentenciar el matx, tot i això ha faltat confiança en els darrers metres i encert en les decisions.

Els madrilenys s’han quedat amb un home menys després de l’expulsió de Belvis per dues targetes gorgues. Els reusencs tenien els darrers minuts del matx per jugar amb superioritat numeri. Els de Natxo González eren persistents i buscaven el gol fins al final. Tot i jugar amb un home més els últims minuts del partit, el CF Reus ha sumat un altre empat. Ara toca preparar bé el proper partit. Un derbi davant del Nàstic, on tots dos equips es juguem molt.

CF Reus: Badia, Ángel, Olmo, Vítor, Folch, Carbia (Querol, min. 70), David Haro (Jorge Díaz, min. 80), Atienza (Melli, min. 34), Máyor, López Garai i Jorge Miramon.

AD Alcorcón: Dmitrovic, Fede Vega, Navarro, Rafa Paez, Toribio, David, Álvaro (Pérez, min. 73), Kadir (Luque, min 73), Belvis, Oscar Plano (Alejo, min. 58) i Bakic.

Àrbitre: Javier Alberola Rojas. Ha amonestat amb targeta groga als visitants Bakic, Belvis (vermella per dues gorgues) i Navarro.