Dissabte, 15 de Desembre de 2018

Més de 30 centres educatius de Reus participen al programa 'Cap nen sense saber nedar'

13 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge de l'activitat 'Cap nen sense saber nedar' aquest dilluns

    Cedida

Un total de 31 centres educatius de Reus, tres dels quals d’educació especial, inicien durant aquesta setmana el programa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament 'Cap nen sense saber nedar'. 1.259 alumnes gaudiran durant 20 setmanes del desenvolupament d’aquest projecte que té com a principal objectiu la familiarització dels nens i nenes amb el medi aquàtic i l’aprenentatge de la natació i les tècniques bàsiques per assolir un acceptable grau d’autonomia en aquest mitjà.

L’activitat, totalment gratuïta pels participants i finançada per l’Ajuntament de Reus, inclou el desplaçament, l’assegurança i el desenvolupament de l’activitat a les piscines cobertes del Reus Deportiu i del Club Natació Reus Ploms. Un altre dels factors que singularitzen aquesta iniciativa és l’atenció especialitzada als alumnes amb necessitats educatives especials a través de monitors especialitzats i dedicats de manera individual.

Aquest dilluns, coincidint amb el primer dia de l’activitat, el regidor d’Esports Jordi Cervera ha visitat les piscines on es desenvolupa l’activitat i ha volgut destacar el programa "pels seus valors, per la funció utilitària que suposa pels alumnes l’aprenentatge o la millora de l’activitat aquàtica, com activitat física saludable i per l’oportunitat d’augmentar l’autonomia i el coneixement del propi cos".

 

COMENTARIS (0)

Reportatges