Dijous, 25 d'Abril de 2024

Pluja de gols amb derrota del CF Reus B Cambrils davant l'Europa

Els d'Albert Company han caigut per la mínima davant els graciencs (3-4) i encadenen la segona derrota consecuttiva

16 de Setembre de 2018, per Redacció
  • Els gracients s'han endut els 3 punts de Cambrils

CE Europa

El filial del CF Reus no pogut sumar una nova victòria en la visita del CE Europa al Nou Municipal de Cambrils (3-4). El partit, amb intercanvi de cops constants entre els dos equips, ha acabat desequilibrant-se pel costat visitant i el conjunt d'Albert Company no ha pogut puntuar contra un rival que ha encadenat el seu segon triomf seguit a la lliga.

El partit s'ha posat de cara per als interessos roig-i-negres ben aviat. A la mitja hora de joc, els del Baix Camp dominaven el marcador amb un 2-0. Un gol d'Oriol Ayala en una jugada d'estratègia al minut 12 i un altre de Xavi Fabra al 29' ha permès al CF Reus B Cambrils gaudir d'avantatge a l'electrònic. El conjunt barceloní, però, ha sabut reaccionar abans del descans. En els últims 5 minuts de la primera part, els visitants Martínez i Prats han establert l'empat a 2.

Ja a la segona meitat, el CE Europa capgiraria el marcador amb una nova diana de Martínez al minut 67. Abans, el filial roig-i-negre no ha pogut aprofitar un penal. Ernest Forgas no ha superat Marc Priego. Tot i el 2-3, el CF Reus B Cambrils ha sabut reaccionar ràpidament i Ernest Forgas ha tornat a igualar l'enfrontament amb un gol al minut 75. La possibilitat de vèncer s'esvairia al minut 81, quan Germán ha marcat el darrer gol de l'enfrontament, que permetria el triomf barceloní.

Amb aquesta derrota el CF Reus B Cambrils se situa a la 12a posició del grup 5 de Tercera Divisió, en una classificació encara molt igualada. Diumenge que ve, l'equip entrenat per Albert Company visitarà el camp del Martinenc, on intentarà sumar la tercera victòria de la temporada.