Primera victòria del 2015 pel Reddis

Els reusencs s'han imposat al Balaguer per 1 a 0

08 de Febrer de 2015, per Redacció
  •

Primera victòria del 2015 pel CF Reddis ha costa del Balaguer (Noguera), malgrat el bon paper i les ocasions dels visitants. Tant el Reddis com el Balaguer es troben a la zona mitja de la classificació, però ambdós conjunts volen mirar amunt. Els tres punts aconseguits permeten al Reddis situar-se a vuit punts del segon lloc i allunyar-se de sis del Tàrrega, conjunt que marca el descens i pròxim rival dels reusencs.

Si a algú se li han de donar les gràcies dels tres punts, sense cap mena de dubte, ha de ser a Xavi Jaime; no només pel gol aconseguit a les acaballes del partit, sinó perquè al minut 11 ha tret una pilota damunt de la ratlla de la porteria defensada per Guillem en la millor ocasió visitant. El Reddis ha respost al Balaguer amb un bon xut d'Oribe, ajustat al pal, i que ha resolt bé el porter.

La primera part ha acabat amb una bona acció de Figuerola, en un llançament de falta que ha sortit fora per molt poc. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans i amb la sensació que el Balaguer havia estat una mica superior.

La segona part tampoc ha estat gaire brillant fins que Xavi Jaime ha engaltat una pilota a la frontal de l'àrea i amb el potentíssim xut ha fet l'únic gol del partit. L'1 a 0 ha arribat al minut 76 davant la desesperació dels de la Noguera. Al Balaguer li quedava un quart d'hora per intentar igualar, però el Reddis s'ha mostrat serè i no ha patit massa per conservar el mínim avantatge. Només destacar una bona rematada d'Iban Parra al minut 84 per sobre de la porteria de Gullem.

El proper cap de setmana no hi ha jornada de lliga a Primera Catalana i el campionat es reprèn el 22 de febrer, quan el Reddis haurà de jugar a l'Urgell contra el Tàrrega. Una bona ocasió per allunyar-se de la zona baixa i apropar-se als llocs capdavanters.