Primera victòria del curs per al CF Reus B Cambrils

02 de Setembre de 2018, per Redacció
  • Els roig-i-negres han fet seva la victòria pocs minuts abans del final

CF Reus B Cambrils

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit la primera victòria de la temporada després d’imposar-se (0-1) al camp del CF Reus B Cambrils. El filial roig-i-negre ha sumat els tres punts gràcies a un gol de Domènech Estorach al minut 92’ de partit. D’aquesta manera, l’equip d’Albert Company acumula 4 punts a la classificació i se situa a l’onzena posició del grup 5 de Tercera Divisió.

La primera part ha destacat per la igualtat de joc i ocasions entre els dos equips. Els dos conjunts s’han apropat a les àrees rivals però sense el suficient encert per inaugurar el marcador. Ernest Forgas ha estat l’encarregat de fer el primer avís al minut 9’ de partit després d’una bona combinació amb Rubén Enri. Poc després, els locals han respost amb una acció que Chechu ha blocat. A mesura que han avançat els minuts, el partit s’ha convertit en un duel d’ocasions. Jordi Oribe, des de tres quarts del camp, i Ruben Enri, des de l’interior de l’àrea, han posat les ocasions per part del CF Reus B Cambrils. Per part dels locals, el davanter Cano ha estat la principal amenaça.

A la represa, la igualtat ha continuat sobre el terreny de joc. El tècnic Albert Company ha decidit donar entrada a Iker Goujón per Adri Arjona per tal de posar oxigen a la zona d’atac. A deu minuts pel final, Ernest Forgas ha estat a punt de marcar de falta directa. El llançament del davanter roig-i-negre ha sortit per sobre de la porteria local. Chechu Grana ha blocat sense problemes una acció perillosa del central Amantini i a pocs minuts del final Domènech Estorach ha entrat per Rubén Enri.

El jugador roig-i-negre ha estat l’encarregat de donar la victòria al CF Reus B Cambrils. Al minut 92’, el futbolista ha posat el 0-1 gràcies a una rematada de cap després d’una assistència de Jordi Oribe. D’aquesta manera, el filial suma els tres primers punts de la temporada. El proper partit de l’equip d’Albert Company tindrà lloc dissabte 8 de setembre a les 20:15 hores davant la UE Sant Andreu.